słoneczko26.
Zaciekawiona BB
Ja właśnie wracam z wizyty 17+1 i niestety maleństwo nie chce współpracować na 75% dziewczynka, ale czekamy do następnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadłaś ciacho przed wizytą?Ja właśnie wracam z wizyty 17+1 i niestety maleństwo nie chce współpracować na 75% dziewczynka, ale czekamy do następnej
Haha batonika ale chyba to za mało do następnej się lepiej przygotujeZjadłaś ciacho przed wizytą?
Kawa i ciacho musi byćHaha batonika ale chyba to za mało do następnej się lepiej przygotuje
U mnie tez na duzy procent dziewczynka 21 grudnia mam polowkowe i maja potwierdzic
Będzie babiniecJa też na kolejnym USG mam mieć potwierdzenie, ale coś dużo tych dziewczynek
U mnie też 08.12 lekarz poinformował, że dziewczynkaJa też na kolejnym USG mam mieć potwierdzenie, ale coś dużo tych dziewczynek
O a ja mam 20 grudnia połówkowe i również dziewczynka chociaż każdy myślał, że będzie chłopiecU mnie tez na duzy procent dziewczynka 21 grudnia mam polowkowe i maja potwierdzic