Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Rybka?U mnie dzisiaj pierwszy taki obiad od dawna- robiony przeze mnie. Jestem dumna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rybka?U mnie dzisiaj pierwszy taki obiad od dawna- robiony przeze mnie. Jestem dumna
ŁosośRybka?
Na spokojnie, jeśli to tylko lekkie plamienie i po cytologii, to chyba powinno być ok. Jeśli by nie przeszło, to wtedy do lekarza.Ja dziś mam lekkie plamienie, ginekolog mi mówiła że może się pojawić bo mi robiła cytologie w poniedziałek (wczoraj nic nie było więc mam nadzieję, że to to). Widziałam w sumie już po usg, że trochę krwi było.
Dodatkowo śniło mi się, że krwawiłam, masakra jeszcze gdzieś kilka dni temu przeczytałam, że jakaś dziewczyna tak śniła i potem straciła dzidzie niby pierdoły ale trochę siedzą na psychice.
Wygląda bardzo zdrowo. U mnie była tarta z kurczakiem, kurkami i brokułem z wczoraj, więc miałam przestrzeń na pieczenie. U mnie dzisiaj pierwszy taki obiad od dawna- robiony przeze mnie. Jestem dumna
No i teraz zabiłeś mi ćwieka, co się stało z moim parowarem? może wyrzuciłam pare lat temu? Nie pamietamŁosoś
Jadlabym!Na spokojnie, jeśli to tylko lekkie plamienie i po cytologii, to chyba powinno być ok. Jeśli by nie przeszło, to wtedy do lekarza.
Wygląda bardzo zdrowo. U mnie była tarta z kurczakiem, kurkami i brokułem z wczoraj, więc miałam przestrzeń na pieczenie
Czy to są już oficjalnie wybrane imiona? Nam wychodzi, że kompletnie nam się nie podobają te same i będą ciężkie negocjacjeJa chyba chce od razu wiedzieć czy to Brunon czy Oliwia chociaż przed długa cześć ciąży do Olgusia mowilam Serafin.
kobieta wybiera imie gdy mąż daje nazwiskoCzy to są już oficjalnie wybrane imiona? Nam wychodzi, że kompletnie nam się nie podobają te same i będą ciężkie negocjacje
Tak, problem jest z drugim imieniemCzy to są już oficjalnie wybrane imiona? Nam wychodzi, że kompletnie nam się nie podobają te same i będą ciężkie negocjacje
Szanuję tą zasadękobieta wybiera imie gdy mąż daje nazwisko
Czy to są już oficjalnie wybrane imiona? Nam wychodzi, że kompletnie nam się nie podobają te same i będą ciężkie negocjacje