floresence
Fanka BB :)
Taak cale szczesciepewnie zdalnie pracujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak cale szczesciepewnie zdalnie pracujesz?
taka to pożyje, ja mam tylko 2x w tygodniu zdalnaTaak cale szczescie
Ja też zdalnie i całe szczęście, bo jak dziś jechałam autobusem na pobieranie krwi to mi się zrobiło tak niedobrze, że ludzie mieli szczęście, że miałam dostep do oknataka to pożyje, ja mam tylko 2x w tygodniu zdalna
zazdroszczę, ja się trochę boję siedzieć w pracy bo nie wiadomo kiedy złapie cośJa też zdalnie i całe szczęście, bo jak dziś jechałam autobusem na pobieranie krwi to mi się zrobiło tak niedobrze, że ludzie mieli szczęście, że miałam dostep do okna
Jakaś branża bardziej narażona? Może dałoby się wynegocjować zdalną pracę w czasie ciąży?zazdroszczę, ja się trochę boję siedzieć w pracy bo nie wiadomo kiedy złapie coś
Raczej nie, obsluga klienta ale jest nas dwie a pracy jak dla jednej może będę negocjować późniejJakaś branża bardziej narażona? Może dałoby się wynegocjować zdalną pracę w czasie ciąży?
Nie jesteś sama, ja też nic nie wiem i też moja pierwszaCześć dziewczyny, nieśmiało dołączam do grona majowych mam Pierwsza wizyta u ginekologa żeby potwierdzić ciążę dopiero w następny czwartek 28.09. To moja pierwsza ciąża, więc nie ukrywam, że jestem trochę tym wszystkim przerażona. Dotarło do mnie, że nie mam bladego pojęcia o ciąży, porodzie itd. Długa droga przede mną
Witaj w klubie raczkujący mamCześć dziewczyny, nieśmiało dołączam do grona majowych mam Pierwsza wizyta u ginekologa żeby potwierdzić ciążę dopiero w następny czwartek 28.09. To moja pierwsza ciąża, więc nie ukrywam, że jestem trochę tym wszystkim przerażona. Dotarło do mnie, że nie mam bladego pojęcia o ciąży, porodzie itd. Długa droga przede mną
Witaj Ja też będę mama po raz pierwszy, więc jest nas więcejCześć dziewczyny, nieśmiało dołączam do grona majowych mam Pierwsza wizyta u ginekologa żeby potwierdzić ciążę dopiero w następny czwartek 28.09. To moja pierwsza ciąża, więc nie ukrywam, że jestem trochę tym wszystkim przerażona. Dotarło do mnie, że nie mam bladego pojęcia o ciąży, porodzie itd. Długa droga przede mną