Ja to samo chociaż teraz staram się ograniczać bo jak bym mogła to bym się tylko serami żywiłaNie potrafię tego wyjaśnić ale ja pochłaniam sery wszelkie w każdej ilości
reklama
Dulce123
Fanka BB :)
Perfektale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni
Ania_2400
Weeeeeź przestańale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni
Brownie1992
Moderator
Rzyyyygale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni
Aurorah
noo ale w serze to tak inaczej smakujeRzyyyyg
Słoneczko świeci
Ja czasem chodzę do sklepu z samymi serami i kupuje trochę sera. Wtedy te sery maja smak. Są zupełnie inne niż te z marketów. Ale w ciąży sobie odpuszczę ten sklep.
Asztart
mój mąż był w wot i mój termin wypadł akurat w czasie jego szkolenia, drugiego dnia już do mnie dzwonił, że mu ciężko i czy nie chce go szybciej w domuJedno drugiego nie wyklucza zanim jeździł był medykiem w wojsku i chciał sprawdzić za moja delikatna namowa czy dalej jest tam taki sam bajzel jak pamiętał.
sylwia210295
Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepić a mój mąż chodzi za mną i chce mnie przytulać, co ogólnie jest słodkie, ale jak jestem zła to mnie to wkurzaU mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurwwystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni nie wiem jak mój mąż to wytrzyma
Spać mi się chce, ale tylko wieczorami. Teraz już mogłabym pójść spać, ale szkoda mi wieczoru to jeszcze etap gdzie mogę to powstrzymać. W pierwszej ciąży przychodziła 21 i musiałam iść spać, nie było zmiłuj. Ale na szczęście trwało to tylko kilka tygodni
Myślę cały czas czy robić jutro betę czy nie. Wiem, miałam nie robić aleeee
Słoneczko świeci
Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepić a mój mąż chodzi za mną i chce mnie przytulać, co ogólnie jest słodkie, ale jak jestem zła to mnie to wkurza
Spać mi się chce, ale tylko wieczorami. Teraz już mogłabym pójść spać, ale szkoda mi wieczoru to jeszcze etap gdzie mogę to powstrzymać. W pierwszej ciąży przychodziła 21 i musiałam iść spać, nie było zmiłuj. Ale na szczęście trwało to tylko kilka tygodni
Myślę cały czas czy robić jutro betę czy nie. Wiem, miałam nie robić aleeee
Mi tez chodzi po głowie, czy nie zrobić bety ale chyba za dużo zachodu. Może w sobotę
reklama
Brownie1992
Moderator
Kurcze ja jakoś nie jestem wkurwiona
Zmęczona, śpiącą bolą cycki i brzuch, mdli, ale nie wkurwiona
Zmęczona, śpiącą bolą cycki i brzuch, mdli, ale nie wkurwiona