reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja czasem chodzę do sklepu z samymi serami i kupuje trochę sera. Wtedy te sery maja smak. Są zupełnie inne niż te z marketów. Ale w ciąży sobie odpuszczę ten sklep.

Jedno drugiego nie wyklucza 😂😂😂😂 zanim jeździł był medykiem w wojsku i chciał sprawdzić za moja delikatna namowa czy dalej jest tam taki sam bajzel jak pamiętał. 😂
mój mąż był w wot i mój termin wypadł akurat w czasie jego szkolenia, drugiego dnia już do mnie dzwonił, że mu ciężko i czy nie chce go szybciej w domu🤣

U mnie w pracy to samo😀w sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurw😀wystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni 🙈nie wiem jak mój mąż to wytrzyma
Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepić 🙈 a mój mąż chodzi za mną i chce mnie przytulać, co ogólnie jest słodkie, ale jak jestem zła to mnie to wkurza 😆
Spać mi się chce, ale tylko wieczorami. Teraz już mogłabym pójść spać, ale szkoda mi wieczoru 😆 to jeszcze etap gdzie mogę to powstrzymać. W pierwszej ciąży przychodziła 21 i musiałam iść spać, nie było zmiłuj. Ale na szczęście trwało to tylko kilka tygodni 😉

Myślę cały czas czy robić jutro betę czy nie. Wiem, miałam nie robić aleeee 🤷🏻‍♀️🙈

Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepić 🙈 a mój mąż chodzi za mną i chce mnie przytulać, co ogólnie jest słodkie, ale jak jestem zła to mnie to wkurza 😆
Spać mi się chce, ale tylko wieczorami. Teraz już mogłabym pójść spać, ale szkoda mi wieczoru 😆 to jeszcze etap gdzie mogę to powstrzymać. W pierwszej ciąży przychodziła 21 i musiałam iść spać, nie było zmiłuj. Ale na szczęście trwało to tylko kilka tygodni 😉

Myślę cały czas czy robić jutro betę czy nie. Wiem, miałam nie robić aleeee 🤷🏻‍♀️🙈

Mi tez chodzi po głowie, czy nie zrobić bety 😆 ale chyba za dużo zachodu. Może w sobotę

reklama
Do góry