sylwia210295
Fanka BB :)
Mnie nie bolą cycki.Kurcze ja jakoś nie jestem wkurwiona
Zmęczona, śpiącą bolą cycki i brzuch, mdli, ale nie wkurwiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie bolą cycki.Kurcze ja jakoś nie jestem wkurwiona
Zmęczona, śpiącą bolą cycki i brzuch, mdli, ale nie wkurwiona
A mój brzuch wygląda jak pobojowisko. Chyba go za bardzo wymęczyłam przy pierwszej procedurze i teraz co się wkłuję to jakiś problem :/O, pierwszy siniak po heparynie
Ja robiłam wczoraj, więc jak zrobię jutro to będzie znów te 48hMi tez chodzi po głowie, czy nie zrobić bety ale chyba za dużo zachodu. Może w sobotę
Ja robiłam wczoraj, więc jak zrobię jutro to będzie znów te 48h
No ale nie wiem sama. Chyba nie robię
DokładniePrzyrost jest Ok; tylko zeschizowane baby robią więcej razy, ja może zrobię, ale nie jutro
Dawaj znać!Hej, ja z objawow mam narazie ból cycków i brzucha dalej, i tez mi zimno ciagle. Plamienia wczoraj ustały uff uff wiec nie były jakieś duże. Właśnie wychodzę na powtórkę bety. Miłego dnia