Moonstone
Moderator
ChłopiecOo zjadłabym bardziej jednak do słonego mnie ciągnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ChłopiecOo zjadłabym bardziej jednak do słonego mnie ciągnie
Tak i o niczym to nie świadczyło wiec spokojnieMnie przestały dziś kompletnie boleć piersi jestem 9 tydzien + 4 dzień i też się boję chce jutro dostać się do lekarza.
któraś też tak miała?
A to ja też mam lekką i biorę 25, lekarz na razie kazał zostać przy tej dawceTak, zapotrzebowanie wzrasta, ale na mam lekka niedoczynność i brałam tylko 25. Może to zależy od tego ile się bierze na codzien
Chłopiec
W którym tygodniu przestały boleć piersi?Tak i o niczym to nie świadczyło wiec spokojnie
Nie pamietam, ale przed 9. Raz bolały, potem znowu nie i za chwile znowu tak.W którym tygodniu przestały boleć piersi?
Spoko. U mnie tez. I u @Brownie1992
Mi ostatnio gin mówiła że do 12tc będzie dopochwowe, a mój też się twardo wybiera we wrześniuW 7 tygodniu też dopochwowe?
Ale tak kompletnie przestały Cię boleć czy jednak przy dotyku je czulaś?Nie pamietam, ale przed 9. Raz bolały, potem znowu nie i za chwile znowu tak.