reklama
Hej🖐 mi doszły jedynie bóle pachwin i to takie okropne, że ciężko przewrócić się z boku na bokHej dziewczyny jak Wasze dolegliwości na początku III trymestru?
U mnie doszedł ból pośladka promieniujący,to chyba nerw kulszowy macie coś takiego?
słoneczko26.
Zaciekawiona BB
U mnie ból pleców i zgaga się nasiliłaHej dziewczyny jak Wasze dolegliwości na początku III trymestru?
U mnie doszedł ból pośladka promieniujący,to chyba nerw kulszowy macie coś takiego?
Mi od dwóch dni wrócily mdłości... Męczyły całe dnie do 18tc. A teraz znowu i doszła zgaga. Eh dodatkowo zaparcia i problemy z jelitami. Także wesoło oby to było chwilowe bo mam dość
Współczuję. Umęczysz się. Ja też teraz mam pecha. 29 TC i ciągle prawie wymioty i brak apetytu. Czasami przerwa na tydzień lub dwa, więc zauważam, że to chyba wina stresu. Teraz też dopiero dwa dni trochę nadrabiam.
Miałaś tak w każdej ciąży czy pierwszy raz takie nasilone mdłości?Współczuję. Umęczysz się. Ja też teraz mam pecha. 29 TC i ciągle prawie wymioty i brak apetytu. Czasami przerwa na tydzień lub dwa, więc zauważam, że to chyba wina stresu. Teraz też dopiero dwa dni trochę nadrabiam.
fasolka32
Fanka BB :)
Współczuję,już nie wyobrażam sobie wymiotować straszne...Współczuję. Umęczysz się. Ja też teraz mam pecha. 29 TC i ciągle prawie wymioty i brak apetytu. Czasami przerwa na tydzień lub dwa, więc zauważam, że to chyba wina stresu. Teraz też dopiero dwa dni trochę nadrabiam.
Dziewczyny czy wasze dzieci też urządzają sobie imprezy na samym dole brzucha? Mała kopała wysoko to czuję się wtedy z tym wspaniale,a dziś czuję uderzenia delikatniejsze i na dole i oczywiście już tworzę sobie filmy
Moonstone
Moderator
Tak, dzisiaj synek mi skopał podbrzusze tak że miałam mu ochotę oddaćWspółczuję,już nie wyobrażam sobie wymiotować straszne...
Dziewczyny czy wasze dzieci też urządzają sobie imprezy na samym dole brzucha? Mała kopała wysoko to czuję się wtedy z tym wspaniale,a dziś czuję uderzenia delikatniejsze i na dole i oczywiście już tworzę sobie filmy
reklama