reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja też biorę duża dawkę magnezu, akruat tego z Puerii :) tylko polecam kupować przez internet bo różnica w cenie online a w aptece stacjonarnie potrafi być nawet 20zl na opakowaniu 🙈
Też biorę magnez 4x2 lekarz polecił mi Asmag forte, nie wiem czy jest jakaś znacząca różnica między tymi preparatami poza ceną...

Cześć dziewczyny. Jak się dziś czujecie? Ja mam mdłości. Chciałam być w ciąży, bo to było dla mnie miłe. Byłam dumna z siebie, gdy byłam w ciąży z Andrzejkiem i chodziłam z dużym brzuchem, a teraz to myślę o tym, by to przeżyć i zobaczyć już zdrowego dzidzia na moich rękach.

reklama
Hej, ja mieszkam w Holandii i badani NIPT sa teraz juz bezplatne dla wsyztskich kobiet ciezarnyh (mam 28lat), wiec tak robie :)
Wczoraj wlasnie pobrano mi krew do badan, w ciagu 10 dni roboczych bede miala wynik droga pocztowa :)

Do góry