Dulce123
Fanka BB :)
o jak fajnie ja mojego zostawiłam przy następnym będzieU mnie mąż nagrywał USG telefonem więc czasem sobie odtwarzam ten filmik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jak fajnie ja mojego zostawiłam przy następnym będzieU mnie mąż nagrywał USG telefonem więc czasem sobie odtwarzam ten filmik
NieprawdaA OK to widzę tylko ja taki leń śmierdzący
Wow podziwiam, z wymiotami bym nie chodziłaNieprawda
Mi już kilkukrotnie proponowano l4 ze względu na całodzienne wymioty, ale odmówiłam tylko ze względu na to, że w pracy jeszcze nie powiedziałam. Na pewno nie zamierzam pracować do wiosny
Pracuje hybrydowo, do tego zarządzam zespołem więc jest mi po prostu żal jebnąć tym wszystkim co budowałamWow podziwiam, z wymiotami bym nie chodziła
Wiadomo to inna kwestia. Natomiast jak mdłości mina można wrócićNieprawda
Mi już kilkukrotnie proponowano l4 ze względu na całodzienne wymioty, ale odmówiłam tylko ze względu na to, że w pracy jeszcze nie powiedziałam. Na pewno nie zamierzam pracować do wiosny