Dulce123
Fanka BB :)
Wow będą rok po rokuTak, 7 miesięcznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow będą rok po rokuTak, 7 miesięcznego
Ups byle nie było więcej szkódMy wczoraj koło 22 i niby obudziłam się koło 8.30 to dopiero wstaje. Zegarek niestety mój
mnie mój belzedup o 4.30 budzi od kilku dniHaha dobrze że męża a nie twoje ja wczoraj poszłam spać o 21 i wstałam dziś o 9
Dobrze trafilysmyBędą nas mamuśki uczyć wszystkiego
Dobrze że jeszcze mogę się wyspać przez 8 miesięcymnie mój belzedup o 4.30 budzi od kilku dni
Można się przyzwyczaićDobrze że jeszcze mogę się wyspać przez 8 miesięcy
Najlepsza dieta to nie dać się zawirować, ograniczyć słodycze w miarę możliwości i niezdrowe jedzenie. Generalnie jeść dla dwóch nie za dwóch. Na takiej diecie przytyłam 11 kg w poprzedniej ciążyStosujecie dziewczyny jakąś "dietę" odżywcza? Ja na razie mam ochotę na fastfoody chce zacząć pić koktajle, soki świeżo wyciskane
Dobrze że jeszcze mogę się wyspać przez 8 miesięcy
ja się nie wysypiam od 2 latDobrze że jeszcze mogę się wyspać przez 8 miesięcy
Ja od 1,5 roku Ale mam koleżanki, których dzieci szybko zaczęły przesypiać całe lub prawie całe noce. Więc nie każdy trafi na taki beznadziejny przypadek jak myja się nie wysypiam od 2 lat