reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja mogę zameldować ze beta pięknie się u nas podwoiła w 48h i dziś udało się zobaczyć pęcherzyk 🎈martwiłam się trochę że nic z tego bo beta nieco powyżej 800, ale ewidentnie to nieprawda że pęcherzyk widac dopiero przy becie kolo 1500 (internety kłamią 😀 )

Olgus śpi w swoim łóżeczku, nie karmimy się już piersią, czasami się w nocy przyssie. Ale ma stopę końsko - szpotawą i ortopedę we Wrocławiu, fozjoterapie co tydzień i neurologopedę. Na szczęście nie ma problemu z tym ze zajmuje się nim czasami wujek czy babcia czy dziadek, bardzo ich lubi.
Będzie ciężko, ale damy radę :)
A to dzielny mały człowiek 🥹 I już bardziej ogarnia życie niż moje prawie o rok starsze dziecko 😅 Będziecie mieli wesoło, ale pewnie będą później nierozłączni 😉

Dziewczyny, ja tę ciążę to mam załatwioną totalnie po znajomości: @Bolilol kazał dziewczynom jeść fryty z Maczka, @Brownie1992 na mnie nakichała, a @Mademoiselle_Nika wpisała mi na kreskach butelkę bez czekania na betę. Mojego męża to nawet przy tym wszystkim nie było 🤷🏼‍♀️🤪 W każdym razie przywitam się i przyczaję, choć ilość obaw rozsadza mi czaszkę.
Mam na pokładzie 2,5- letnią rozkoszną łobuziarę i w doświadczeniu poronienie w grudniu zeszłego roku. Trzymam kciuki za wszystkie już tu obecne i dopiero czające się w krzakach Mamusie 🍀✊🏻

Myślicie ze to będzie duża różnica jak zrobię przyrost w innym laboratorium? Bo diagnostyka oczywiście zamknięta

A to dzielny mały człowiek 🥹 I już bardziej ogarnia życie niż moje prawie o rok starsze dziecko 😅 Będziecie mieli wesoło, ale pewnie będą później nierozłączni 😉
Tak, Oldżi jest hiperdzielny i waleczny, my staramy się mu tylko w tym nie przeszkadzać. Niesamowite dla mnie jest oglądać jakie robi postępy mimo ze aktualnie ma szynę 19 godzin na dobę :)

Dziewczyny, ja tę ciążę to mam załatwioną totalnie po znajomości: @Bolilol kazał dziewczynom jeść fryty z Maczka, @Brownie1992 na mnie nakichała, a @Mademoiselle_Nika wpisała mi na kreskach butelkę bez czekania na betę. Mojego męża to nawet przy tym wszystkim nie było 🤷🏼‍♀️🤪 W każdym razie przywitam się i przyczaję, choć ilość obaw rozsadza mi czaszkę.
Mam na pokładzie 2,5- letnią rozkoszną łobuziarę i w doświadczeniu poronienie w grudniu zeszłego roku. Trzymam kciuki za wszystkie już tu obecne i dopiero czające się w krzakach Mamusie 🍀✊🏻
Witamy Cię kochana i afirmujemy. Może być tylko dobrze i nie inaczej 🥰
Ps ten maczek to jednak myślę, że u mnie królował 😂😂

reklama
Do góry