Brownie1992
Moderator
Na szczęście są appki bo ja też nic nie ogarniamMożecie mnie oświecić co oznaczacie jako x+y ? tzn ze pelne 4 tyg ciazy + 1 dzień? Sorry ale jestem nowa w temacie ciąż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście są appki bo ja też nic nie ogarniamMożecie mnie oświecić co oznaczacie jako x+y ? tzn ze pelne 4 tyg ciazy + 1 dzień? Sorry ale jestem nowa w temacie ciąż
Ja jej mówiłam, że ją biere na mamusieTak jest czekamy jeszcze na @Myszko bo takie kreski muszą zwiastować cionsz jak nic
Widziałam pęcherzyk ciążowy powiedziała, że na resztę za wcześnie ale jestByło już coś widać?
Kiedy masz wizytę?Widziałam pęcherzyk ciążowy powiedziała, że na resztę za wcześnie ale jest
Na szczęście pobralam apke preglife i wiem jaki tydzień i co i jakNa szczęście są appki bo ja też nic nie ogarniam
Ja mam zdjęcie owulacji i endometrium które przysłoniło pęcherzyk więc nie ma co wstawiać ale ginekolog mówiła że można do albumu wklejaćNie mogę wrzucić zdjęcia usg bo siedzę w biurze a tu nikt nic jeszcze nie wie
Mam taki album dla OlgusiaJa mam zdjęcie owulacji i endometrium które przysłoniło pęcherzyk więc nie ma co wstawiać ale ginekolog mówiła że można do albumu wklejać
Skąd jeśli można wiedzieć?Mam taki album dla Olgusia
W sensie ze kupiłam zwykły album i mu powklejalam od pierwszej bety właśnie muszę uzupełnić o 7 miesięcySkąd jeśli można wiedzieć?