Brownie1992
Moderator
Mnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniuNiestety ale już mam od tygodnia teraz tylko rano ale przez kilka dni nie mogłam nic przełknąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniuNiestety ale już mam od tygodnia teraz tylko rano ale przez kilka dni nie mogłam nic przełknąć
Coś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?Witamina D+K, Pueria, magnez i wykanczam probiotyk bo jestem świeżo po antybiotykoterapii
Na noc mam Acard, który będę konsultac i Norprolac na prolaktynę, który będę odstawiać. Też właśnie muszę dopytać kiedy
No ja zasypiam o 21, bo biorę jeszcze metformax na insulinę to już w ogóle, w dodatku pije kawę tylko rano na siłę żeby się pobudzić i jakoś funkcjonowaćMnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniu
Tylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dhaCoś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?
Tak Pueria UnoCoś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?
JestTylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dha
A bo ja chyba ostatnio duo brałam. A to tak, to nie ma tematu
No w duo faktycznie nie maA bo ja chyba ostatnio duo brałam. A to tak, to nie ma tematu
Pewnie też kupię tą pregneTylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dha
Ja dzisiaj byłam na wizycie i mam brać Pregne start i magnez. Na ten moment tyle.Co dziewczyn suplementujecie? U mnie witamina d, kwas foliowy, magnez