Aurorah
Fanka BB :)
Nic mądrego nie powiem poza tym że rozumiem co czujesz. Trzymam kciuki żeby się udało być czerwcowa mamąBeta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic mądrego nie powiem poza tym że rozumiem co czujesz. Trzymam kciuki żeby się udało być czerwcowa mamąBeta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okres
Trzymaj się i Życzę abyś dołączyła do czerwcowych mamAplikacja pokazuj mi że termin na 7 maja ale kto wie może być wcześniej bo owulacja była wcześniej
Ale że już jesteś w poczekalni czy masz wizytę dopiero później?Trzymaj się i Życzę abyś dołączyła do czerwcowych mam
A ja czekam na wizytę u lekarza i bardzo mi się dłuży..
Daj znać jak po wizycieTrzymaj się i Życzę abyś dołączyła do czerwcowych mam
A ja czekam na wizytę u lekarza i bardzo mi się dłuży..
Trzymam kciukiCzekam już w poczekalni jest małe opóźnienie.
Czekam już w poczekalni jest małe opóźnienie.
dziękuję i się odezwę jak już będę po wizycieTrzymam kciuki
Super serduszko już się rozwija?Jestem już po fasolka ma już 9mm . Wszystko w porządku według usg i miesiączki 6t0d