reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

U nas córka będzie miała 23 miesiące jak urodzi się bobo nr 2. Widziałam też takie dostawki do wózka. Póki co użytkujemy britaxa smile 3 i zostawiamy dla drugiego bobasa bo świetnie się sprawdza na naszym trudnym terenie

Mnie korci żeby kupić takiego malutkiego bodziaczka w uniwersalnym kolorze ❤️ jak trafię w okolice galerii handlowej to się nie powstrzymam😄
pewnie! Moim zdaniem trzeba się cieszył każda chwila, i wykorzystać jak tylko się da. Ja 3 ciążami pod rząd nie zdążyłam się nacieszyć, nawet nie zdążyłam pozbierać myśli a już było po. Teraz pomimo strachu mam zamiar cieszyć się każdym dniem. Może nie planuje jeszcze nic kupić, ale i tak uważam ze to fajny pomysł. Kupuj bodziaczek i wyślij zdjęcie 😘

reklama
pewnie! Moim zdaniem trzeba się cieszył każda chwila, i wykorzystać jak tylko się da. Ja 3 ciążami pod rząd nie zdążyłam się nacieszyć, nawet nie zdążyłam pozbierać myśli a już było po. Teraz pomimo strachu mam zamiar cieszyć się każdym dniem. Może nie planuje jeszcze nic kupić, ale i tak uważam ze to fajny pomysł. Kupuj bodziaczek i wyślij zdjęcie 😘
Trzeba być dobrej myśli. Nie mamy na to wszystko wpływu ❤️

Skoro myślicie już o wózkach to może myślicie tez o imionach ? 😁
dla dziewczynki mamy, Olivia Dorota, drugie imie po mojej tragicznie zmarlej cioci. Syn bezimienny jak to w kazdej ciazy 😂
U nas córka będzie miała 23 miesiące jak urodzi się bobo nr 2. Widziałam też takie dostawki do wózka. Póki co użytkujemy britaxa smile 3 i zostawiamy dla drugiego bobasa bo świetnie się sprawdza na naszym trudnym terenie

Mnie korci żeby kupić takiego malutkiego bodziaczka w uniwersalnym kolorze ❤️ jak trafię w okolice galerii handlowej to się nie powstrzymam😄
ja czekam az w h&m wypuszcza zestaw z napisem born in 2023 😍

Tak, dokładnie. Odpoczywaj ile się da, złe myśli odgon. Najważniejsze w tym wszystkim i pocieszające?, że nie jest to żywa krew, czerwień a brązowa. Spokojnie czekaj na wizytę, słuchaj muzyki, oglądaj ulubione seriale, a może książkę poczytaj? Skup na coś innego uwagę, a przeczekasz ten czas spokojniej :)
Na początku była czerwona :( potem brązowe ze skrzepami to mnie martwi :(

Dziewczyny a myslicie cos juz o wyprawce? 🤪 bo ja juz kupila wozek w sierpniu, zaraz po tym jak zdecydowalismy sie starac, wozek o ktorym marzylam obie ciaze wczesniej 🫢🫢
Nieee.... ja moooooooże pomyślę po prenatalanych, a tak już na poważnie dopiero po połówkowych, chociaż tak naprawdę to ja w zasadzie praktycznie wszystko mam.. dokupię ewentulanie jakieś pierdoły, typu kocyk czy coś.

Póki co nie w głowie mi takie rzeczy jak wyprawka.. U mnie kilka poronień na koncie więc to, że jestem w ciąży, to, że widziałam serduszko to jeszcze nic nie znaczy. Myślę, że z jakimikolwiek zakupami poczekam minimum do połówkowych. Ale pewnie i dłużej. Ale skoro już masz bryczkę dla bobasa to pochwal się :D chętnie zobaczę o jakim wozie marzyłaś :D
To ja też do połówkowych czekam żeby planować zakupy maluchowi.

reklama
ja tez mam jeszce po mlodszej wozek 😂 generalnie mam prawie wszystko 🫢 wiec przy tym dziecku czas na „zachcianki” jak np wymarzony wozek czy ekspres do mleka 🤪
zlozony w piwnicy lezy 🤪 bugaboo fox
oooooo :) marzył mi się :) :) zrezygnowałam ze względu na kubełkowe siedzisko w spacerówce... naiwnie wierzylam w długie spacery z wózkiem.. :) niesttey moje dziecię jak postawiło pierwsze kroki zrezygnowało z wózka zupłenie.

Do góry