reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Tez Wam zdarza się odczuwać zimno zwłaszcza wieczorami? Ciągle trzyma mnie temp. 37 stopni i dochodzi czasem uczucie zimna. Nie wiem czy to pozostałości po covid (test już negatywny), hormony czy jesień 😜
Tak, w każdy wieczór wyciągam kocyk bo zimno🙆 nie wiem czy dlatego że jestem w ciąży czy z powodu chłodniejszych wieczorów 🤔

reklama
Tez Wam zdarza się odczuwać zimno zwłaszcza wieczorami? Ciągle trzyma mnie temp. 37 stopni i dochodzi czasem uczucie zimna. Nie wiem czy to pozostałości po covid (test już negatywny), hormony czy jesień 😜
To samo dzisiaj czuje i już zastanawiam się czy coś mnie bierze czy o co chodzi.

Dla mnie to nowość, w pierwszej donoszonej ciąży głowa bolała mnie codziennie przez pierwsze 2 miesiące. Rzeczywiście każda ciąża może być inna🤪
Jeśli chodzi o ból głowy to od wczoraj mnie boli😞 mam nadzieję że to tylko epizod i już jutro nie bd tej nieprzyjemnej dolegliwości 🤦
Tylko odpisałam o tym że co wieczór kocyk,to tak mną zatrzęsło że aż wskoczyłam w szlafroczek cieplutki🙆

Witam się po dzisiejszym teście duszku :)
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
No to mamy taką samą sytuację bo u nas tez miało być od września 🙈

reklama
Do góry