reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Dzień Dobry 😌
Ja już po badaniach prenatalnych, dzidzia rośnie, lekarz podsumował 'wszystko jest super', nosek, bicie serduszka, przeziernosc, wielkość...
Tylko dzidzia się kiepsko ułożyła i badanie trochę trwało a ja miałam gimnastykę żeby lekarz mógł zobaczyć to co chciał 😅
Jak widziałam rączki, myślałam że się popłacze... Staje się to wszystko takie... Realne 🥰🥰🥰 Dawno nie byłam tak szczęśliwa 🥰
(+ znów przesunął się termin, o jeden dzień wcześniej 😅)
Miłego dnia dziewczyny! ❤️
Super wiadomości.
Te terminy to będą już do końca skakały.

reklama
Dzień Dobry 😌
Ja już po badaniach prenatalnych, dzidzia rośnie, lekarz podsumował 'wszystko jest super', nosek, bicie serduszka, przeziernosc, wielkość...
Tylko dzidzia się kiepsko ułożyła i badanie trochę trwało a ja miałam gimnastykę żeby lekarz mógł zobaczyć to co chciał 😅
Jak widziałam rączki, myślałam że się popłacze... Staje się to wszystko takie... Realne 🥰🥰🥰 Dawno nie byłam tak szczęśliwa 🥰
(+ znów przesunął się termin, o jeden dzień wcześniej 😅)
Miłego dnia dziewczyny! ❤️
Gratulacje! Udało się podejrzeć płeć?

Gratulacje! Udało się podejrzeć płeć?
Właśnie nic a nic. Lekarz od razu powiedział że wstrzymuje się z oceną jaka to płeć bo jest za wcześnie 🤦 no cóż, jeszcze sobie trochę poczeka Partner (mi jest kompletnie obojętne czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka) ale R, mówi że nie da rady u pilnować całego osiedla blah blah blah mając dziewczynkę i preferował by chłopca 😅

Cześć dziewczyny ;) ja mam termin z usg na 1maj z OM na 04.05 maj. Dzis 16+0 tc.
Mam pytanie, czy ktoras z Was przechodziła lub obecnie przechodzi covida w ciazy?
Boje sie ze maz mnie zaraził, mam stan podgorączkowy max 38°C, bol gardła delikatny i czasem pojawia sie suchy kaszel. Boje sie ze to covid, a moj lekarz POZ na urlopie.
Leczę sie czym moge w domu ale boje sie zeby sie to nie rozwinęło w cos mocniejszego.

Cześć dziewczyny ;) ja mam termin z usg na 1maj z OM na 04.05 maj. Dzis 16+0 tc.
Mam pytanie, czy ktoras z Was przechodziła lub obecnie przechodzi covida w ciazy?
Boje sie ze maz mnie zaraził, mam stan podgorączkowy max 38°C, bol gardła delikatny i czasem pojawia sie suchy kaszel. Boje sie ze to covid, a moj lekarz POZ na urlopie.
Leczę sie czym moge w domu ale boje sie zeby sie to nie rozwinęło w cos mocniejszego.
Hej, co prawda nie ja, ale moje 2 koleżanki były chore na Covid w czasie ciąży (jedna w 3msc druga w 4msc) obie urodziły zdrowe dzieciątka i wszystko było ok. Trzymam kciuki za Ciebie 🤞

Hej, co prawda nie ja, ale moje 2 koleżanki były chore na Covid w czasie ciąży (jedna w 3msc druga w 4msc) obie urodziły zdrowe dzieciątka i wszystko było ok. Trzymam kciuki za Ciebie 🤞
Dziekuje bardzo 🤞🏼😍 a wiesz moze jak przechodziły? Miały jakies objawy? Powiedz cos wiecej prosze. Ja pomalu wariuje 😒

Dziekuje bardzo 🤞🏼😍 a wiesz moze jak przechodziły? Miały jakies objawy? Powiedz cos wiecej prosze. Ja pomalu wariuje 😒
Obie miały lekki stan podgorączkowy, kaszel i jedna na 100% katar dość duży z bólem zatok. Nie przechodziły jakoś strasznie ciężko raczej jak to powiedziała jedna "cięższa grypa" nie były hospitalizowane. Przeszło po około 2 tyg.

Obie miały lekki stan podgorączkowy, kaszel i jedna na 100% katar dość duży z bólem zatok. Nie przechodziły jakoś strasznie ciężko raczej jak to powiedziała jedna "cięższa grypa" nie były hospitalizowane. Przeszło po około 2 tyg.
Bardzo dziękuje za odpowiedz❤️ Uspokoiłam sie troche. Mam nadzieje ze i u mnie przyjedzie 🤞🏼

reklama
Do góry