reklama
Mam to samo gdzie dieta u mnie nad czcczo 97 IU mnie będzie następna wizyta 16+4 wiec krzywa wyjdzie ok 19-20tc wiec dość wczesnie ale to pewnie przez wcześniejsza cukrzyce i glukozę 90 na czczo. Tez nie trzymam diety. Nie umiem, nie nadaje się do tego kompletnie
Ja pierwszy miałam 99 później powtarzałam to była 90Mam to samo gdzie dieta u mnie nad czcczo 97 I
Hmmmm
Fanka BB :)
Też mam prenatalne 18.11 i też się doczekać nie mogę, chociaż dziś byłam na USG i wszystko ok... Młode ma 32mm...Ja mam prenatalne dopiero 19.11 i nie mogę już się doczekać... Dłuży mi się ten czas strasznie
Ja ostatnie miałam 10 dni temu i stąd mam lekki stres, szczególnie, że od początku nie mam mdłości ani nic. Ale trzeba być dobrej myśliTeż mam prenatalne 18.11 i też się doczekać nie mogę, chociaż dziś byłam na USG i wszystko ok... Młode ma 32mm...
A mnie odrazu na krzywa wysłała Ja teraz próbuje tydzień w diecie być potem pójdę na tą krzywa zobaczymy chodz ta dieta wogole nie dla mnieJa pierwszy miałam 99 później powtarzałam to była 90
Hmmmm
Też nie mam mdłości, za to całe dnie bym spała i cycki mam drażliwe oraz skłonność do zgag... A danie starczy mi zazwyczaj na 2x (lub mój partner kończy)Ja ostatnie miałam 10 dni temu i stąd mam lekki stres, szczególnie, że od początku nie mam mdłości ani nic. Ale trzeba być dobrej myśli
TuAga
Dziewczyny, a jak u Was z bólami podbrzusza? Ja przez te ostatnie dni mam jakieś coraz to nowe sensacje i oczywiście trochę myślę, że tak ma być, a trochę strach co to Dzisiaj mam takie jakby skurczowe bóle po prawej stronie macicy, boli, puszcza, za 5 min znów, boli puszcza. To nawet nie jest jak bóle okresowe tylko może mój mięśniak albo jakieś ścięgno. Miewacie takie dziwne pobolewania z jednej albo drugiej strony? To dobry znak, że się coś rozciąga? Nie panikować?
reklama
springflower
Tez dzis przed 14 miałam pobranie, ale w punkcie pewnie nasze próbki w jedyn rzucie pojadą do Hongkongku. ciekawe kiedy będziemy mieć wyniki.Mi właśnie przed 14 pobrali nifty, kurier do Hongkongu już przyszedł zabrać paczkę, zostaje ta do Katowic...
Kiedy masz prenatlane?
Podziel się: