reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ja ostatnie miałam 10 dni temu i stąd mam lekki stres, szczególnie, że od początku nie mam mdłości ani nic. Ale trzeba być dobrej myśli 🥰
Też nie mam mdłości, za to całe dnie bym spała i cycki mam drażliwe oraz skłonność do zgag... A danie starczy mi zazwyczaj na 2x (lub mój partner kończy)

Dziewczyny! Miałam prawie 3 tygodnie spokoju bez mdłości ...a wczoraj i dziś znów mnie mdliło. Jak mdłości do mnie wrócą, to chyba się złamie 🤦 czy któraś z was tak miała ??

Dziewczyny, a jak u Was z bólami podbrzusza? Ja przez te ostatnie dni mam jakieś coraz to nowe sensacje i oczywiście trochę myślę, że tak ma być, a trochę strach co to :) Dzisiaj mam takie jakby skurczowe bóle po prawej stronie macicy, boli, puszcza, za 5 min znów, boli puszcza. To nawet nie jest jak bóle okresowe tylko może mój mięśniak albo jakieś ścięgno. Miewacie takie dziwne pobolewania z jednej albo drugiej strony? To dobry znak, że się coś rozciąga? Nie panikować?

reklama
Do góry