reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Kurcze a ja teraz prawie godzinę stałam na dworze i rozmAwialan z koleżanką i coś mnie zaczął boleć brzuch gównie po lewej stronie i na wkladce jak poszłam siku brązowy upławy ale jak się wycieram to nie ma już nic . Jutro idę na omówienie prenatalnych i USG też mi zrobi ale o 15 dopiero . Nie wiem co robić nie chce od razu panikować ... A jutro w sumie będę miała wizytę chyba że się powtórzy coś na wkladce to nie wiem co robić

reklama
Kurcze a ja teraz prawie godzinę stałam na dworze i rozmAwialan z koleżanką i coś mnie zaczął boleć brzuch gównie po lewej stronie i na wkladce jak poszłam siku brązowy upławy ale jak się wycieram to nie ma już nic . Jutro idę na omówienie prenatalnych i USG też mi zrobi ale o 15 dopiero . Nie wiem co robić nie chce od razu panikować ... A jutro w sumie będę miała wizytę chyba że się powtórzy coś na wkladce to nie wiem co robić
Jak bywałam w pierwszej ciąży na sorze (kolejny raz - już mnie chyba kojarzyły, bo bywałam co tydzień co 2 tygodnie 🤣)
Jak zapytałam czy panikuję, położna odpowiedziała, że lepiej panikować i sprawdzać za dużo, niż nie pójść i nie sprawdzić ten jeden raz...

Jak bywałam w pierwszej ciąży na sorze (kolejny raz - już mnie chyba kojarzyły, bo bywałam co tydzień co 2 tygodnie 🤣)
Jak zapytałam czy panikuję, położna odpowiedziała, że lepiej panikować i sprawdzać za dużo, niż nie pójść i nie sprawdzić ten jeden raz...
Kurcze to nie wiem co mam zrobić teraz .. czy jechać na sor czy na jutro poczekać albo zobaczyć czy coś będzie leciało..

reklama
W ubiegły piątek byłam na sorze. Przez cały dzień bolała mnie cała prawa strona brzucha. Dosłownie ból jakbym miała cały brzuch w siniakach. I biłam się z myślami czy jechać czy nie. W końcu wieczorem pojechałam. Na szczęście to macica się rozciąga i ten ból był od tego. Bylam spokojniejsza po tej wizycie. 🙂

Do góry