reklama
Dzień dobry!
Odnośnie snów- u mnie to juz nie sny a bałagan na strychu jak czasem opowiadam mężowi co mi się sni to poł dnia się ze mnie smieje
Dopiero od kilku dni bolą mnie piersi w ciągu dnia. Do tej pory tylko w nocy czułam ze bolą a w ciągu dnia nic a nic. Moze to dlatego ze dopiero miesiac przed zajściem w ciążę skonczylam karmić piersią. W poprzednich ciążach juz od pierwszych tygodni nie moglam zdjąć stanika.
Umowilam sie dzis na USG piersi. Termin szybciutki bo juz na poniedziałek.
Miłego dnia!
Odnośnie snów- u mnie to juz nie sny a bałagan na strychu jak czasem opowiadam mężowi co mi się sni to poł dnia się ze mnie smieje
Dopiero od kilku dni bolą mnie piersi w ciągu dnia. Do tej pory tylko w nocy czułam ze bolą a w ciągu dnia nic a nic. Moze to dlatego ze dopiero miesiac przed zajściem w ciążę skonczylam karmić piersią. W poprzednich ciążach juz od pierwszych tygodni nie moglam zdjąć stanika.
Umowilam sie dzis na USG piersi. Termin szybciutki bo juz na poniedziałek.
Miłego dnia!
Oo czyli mamy identycznie tygodnieJa też mam w środę 11+5 a w czwartek 11+6 i idę na prenatalne
Madzia5676
Fanka BB :)
Dzień dobry od rana mega stres przed prenatalnymi
Dorka89
A na kiedy masz termin . Ja tak 7-8 mająOo czyli mamy identycznie tygodnie
Madzia5676
Ja mam dziśOo czyli mamy identycznie tygodnie
outofthebox
Trzymam kciuki za prenatalne, trochę ciężko mi uwierzyć, ze już zaczynaja się sypać, dopiero rozmawiałyśmy o tym kiedy będzie widoczne serce Moje dopiero za dwa tygodnie, ale jutro hematolog, może w końcu się dowiem jakichś szczegółów diagnozy.
Mało się odzywam, bo ostatnio mam mdłości całe dnie i odechciewa się czegokolwiek, a jednak w pracy min 8h spędzam. Myśle, ze jeszcze z 2-3 tygodnie i mdłości powinny w większości minąć.
Miłego dnia wszystkim
Mało się odzywam, bo ostatnio mam mdłości całe dnie i odechciewa się czegokolwiek, a jednak w pracy min 8h spędzam. Myśle, ze jeszcze z 2-3 tygodnie i mdłości powinny w większości minąć.
Miłego dnia wszystkim
Mama2012/2020/2022
Mózg nie pracuje,wczoraj miałyśmy wizytę
u mnie dzisiaj 8+2
reklama
Cyrknakółkach
U mnie 10+2, mdłości mają się świetnie Jutro wizyta.
Podziel się: