reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Bardzo mi przykro. Przytulam ❤️

Dziewczyny ja jestem mistrzem jeśli chodzi o niskie ciśnienie 😂 od zawsze tak mam 😉

Załączniki

• de064b58-3774-457e-97cf-999ff9b7e6c7.jpg
    de064b58-3774-457e-97cf-999ff9b7e6c7.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Przytulam i bardzo współczuję.

Mi trochę krew z nosa poleciała a ty jak się czujesz przy takim ciśnieniu
Ja takie mam od kiedy pamiętam 8-)
Najniższe w szpitalu kiedyś mi zleciało 20/40 (ale to na drugi dzień wylądowałam na oiomie - przez noc zleciały 4 jednostki krwi, w zasadzie nie bardzo ogarniałam co się wokół mnie dzieje i dlaczego tak się kręcą i nie dają mi spać - ale to po wypadku przez 4 miesiące brania heparyny tak mi rozrzedzili krew, że po zastrzyku nie byli w stanie zatrzymać krwawienia przez 24h)

A najniższe przy jakim się dobrze czułam to 30/60 (w domu w wakacje jakoś w 2007)... Moje std to 50/90 lub 60/110 (max 120)

Jeden z aspektów przez który nie mogę oddawać krwi - kawa nie działa... A poniżej 120 nie oddasz krwi (próbowałam)

Strasznie mi przykro 😔😔 Dużo złych wiadomości ostatnio 😔😔

reklama
Jejku, tak mi przykro 😢😢😢 Trzymaj się kochana 💪

Do góry