reklama
Paueczka91
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro. PrzytulamDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Paueczka91
U mnie 110 to max przy takim jak Ty masz już mnie głowa boliCzy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie
Mama2012/2020/2022
Ja w gabinecie też mam wysokiMnie też wczoraj właśnie tak zabolało, teraz mam stresa Trzymam kciuki za wizytę!
Ja mierze codziennie i ani razu nie było ponad 120/80 A w gabinecie ginki 138/85, dlatego w listopadzie jej chcę pokazać że to z emocji a nie, że mam nadciśnienie
marzycielkaa
Przytulam i bardzo współczuję.Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Madzia5676
O matko i nic ci nie jest. Mi głowa to pekaDziewczyny ja jestem mistrzem jeśli chodzi o niskie ciśnienie od zawsze tak mam
Hmmmm
Ja takie mam od kiedy pamiętamMi trochę krew z nosa poleciała a ty jak się czujesz przy takim ciśnieniu
Najniższe w szpitalu kiedyś mi zleciało 20/40 (ale to na drugi dzień wylądowałam na oiomie - przez noc zleciały 4 jednostki krwi, w zasadzie nie bardzo ogarniałam co się wokół mnie dzieje i dlaczego tak się kręcą i nie dają mi spać - ale to po wypadku przez 4 miesiące brania heparyny tak mi rozrzedzili krew, że po zastrzyku nie byli w stanie zatrzymać krwawienia przez 24h)
A najniższe przy jakim się dobrze czułam to 30/60 (w domu w wakacje jakoś w 2007)... Moje std to 50/90 lub 60/110 (max 120)
Jeden z aspektów przez który nie mogę oddawać krwi - kawa nie działa... A poniżej 120 nie oddasz krwi (próbowałam)
ewaa000000
Strasznie mi przykro Dużo złych wiadomości ostatnioDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
reklama
nutka83
Jejku, tak mi przykro Trzymaj się kochanaDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Podziel się: