reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

hej.
Ja już po kawie.
ddzisiaj jakaś kontrolą instalacji elektrycznej jak żyje nigdy czegoś takiego w bloku nie było.
Miała któraś kiedyś coś takiego? Na czym to polega?

ostatnio mam na nowo energii🤩żeby już tak zostało.

koleżanka nadal nie urodziła,oby jak najdłużej.

reklama
Tak mi przykro, tule cie mocno 😙. Ja w poprzedniej ciąży 4 tygodnie chodziłam z martwym płodem. Jak mogę zapytać, kiedy miałaś wcześniejsze usg ?
6+4 a teraz 11+1, mąż mi przypomnial ze 1,5 tyg temu skarżyłam się na bol brzucha w pracy ale uznałam ze yo nic złego boli bo ciąża tak mi mówiono q pierwszej ciąży w życiu bym nie pomyślała zw wtedy coś złego sie działo a jednak.
Dziękuję dziewczyny za wszystko, usuwam wątek z pulpitu zeby się nie denerwować dalej, 3majcie się!

@Limonkaaa88 Nie fajnie jest czytać takie komentarze ale niestety los pisze swoje scenariusze...😪 Mam nadzieję że zostaniesz otoczona odpowiednią opieką i szybko staniesz na nogi po tym co Cie spotkało.

U mnie dzis według usg zaczął się 10 tydzien. Nie widzialam juz mojej fasolki 2 tyg i zaczynam schizować. Lekko kuje mnie w dole brzucha. Pamiętam ze w poprzedniej ciąży bylam na IP i mnie wyśmiali, że to normalne. Ale mimo wszystko wzbudza moj niepokój.
Wstałam rano i pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to przytulanie muszli. Z jednej strony mdłości strasznie męczą, ale jak je czuje to jestem spokojniejsza ze wszystko jest ok. Nawet Pani dr ostatnio na moje samopoczucie powiedziala- to dobrze, silna ciąża.
Miłego dnia dziewczyny!

ja dziś kupiłam na necie 🤔czekam na paczkę już w drodze 🙂
A jaki detektor kupiłaś? Ja się cały czas zastanawiam 🙈

Dziewczyny chciałam się pożegnać. Niestety mój dzidzius nje żyje od ok 1,5 tyg :( ciągle mam przed oczami widok , usg jak leży z rączkami i nóżkami w górze bez ruchu :(:( odrazu wiedziałam że jest nir tak, a jeszcze dziś rano pisałam że mam źle przeczucia, to moje pierwsze takie przed wizytą:( siedzę i płacze, bo pisałam zawsze zeby by dobrej myśli a jak widać teraz się przekonałam to gowno daje :( trzymajcie się, powodzenia!
Strasznie mi przykro, trzymaj się 😔

Ja mam dziś wizytę o 10. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
Trzymam kciuki!

Mnie wczoraj tak brzuch bolał, nie wiem czy żołądek ale czułam wszędzie, jakby skurcz mnie złapał i jak wstawałam to tak ciągnęło do dołu, że nie mogłam się wyprostować. No masakra. Ale przeszło i dziś już normalnie..

A jaki detektor kupiłaś? Ja się cały czas zastanawiam 🙈

Strasznie mi przykro, trzymaj się 😔

Trzymam kciuki!

Mnie wczoraj tak brzuch bolał, nie wiem czy żołądek ale czułam wszędzie, jakby skurcz mnie złapał i jak wstawałam to tak ciągnęło do dołu, że nie mogłam się wyprostować. No masakra. Ale przeszło i dziś już normalnie..
Wzięłam Jumper AngelSounds patrzyłam na rankingi i cenę oczywiście 😎 i padło na niego. Używany z Vinted🤣pełno tam tego. Jutro powinien być u mnie. Przetestuje i dam znać czy warto

Ostatnia edycja:
Ja dziś detektorem znów nic nie znalazłam, może być za wczesnie na łatwe znalezienie tętna, chyba miałam mega farta ostatnio.
Wczoraj dostałam mega skurczu brzucha i jednocześnie bolu pleców w okolicy lędźwi, identycznie jak ostatnio w okolicy dnia, kiedy serce przestało bić, wiec jest stresik. Jak dobrze, ze już jutro wizyta.

Ktoś wizytuje dziś lub jutro? :)

reklama
Do góry