klaudusia21
Fanka BB :)
Super wiadomościJestem po wizycie wszystko jest Ok, serduszko ładnie biło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomościJestem po wizycie wszystko jest Ok, serduszko ładnie biło
ale ekstra! <3Jestem po wizycie wszystko jest Ok, serduszko ładnie biło
to witaj w klubie, też odliczam chociaz nie padaU mnie leję juz od jakiegoś czasu, a ja siedzę i odliczam czas do końca pracy ,a czas leci jak krew z nosa ..
witaj kochanaCześć
jestem tu nowa, na strone babyboom trafiłam całkiem przypadkowo
U mnie prawdodopodbnie 6ty tydzien (liczac wg miesiaczki), ale wizyte u lekarza mam dopiero 27ego i wtedy bedę miec tez potwierdzenie wg aplikacji wylicza mi termin na 8 maja.
Mam nadzieje, ze cieplo mnie tutaj przyjmiecie
6 tydzień startujeale ekstra! <3
który tydzien?
Ale zazdro że już jesteś po ! Gratulacje kochana że już serduszko widziałaśJestem po wizycie wszystko jest Ok, serduszko ładnie biło
witaj kochana
6 tydzień startuje
dziękuje trzymam mocno kciuki za Twoja wizytę niedługoAle zazdro że już jesteś po ! Gratulacje kochana że już serduszko widziałaś