reklama
Ennis92
Fanka BB :)
ja w poprzedniej ciąży miałam kilka i zdecydowanie ciąża+Co do aplikacji tak ogólnie to ja sobie posciagalam ciążowe Flo, Ciąża+ i Preglife. Jeszcze sie nie mogę zdecydować która najfajniejsza
Limonkaaa88
Ja w pierwszej miałam preglife , ciążę + chwile tylko ale usunęłam bo nie przypadła mi do gustu a teraz ściągnęłam jakas momly bo miała dużo ocen na sklep Google także popatrzę i zobaczę
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
W pierwszej ciąży tez miałam kilka ale zostałam przy PreglifeCo do aplikacji tak ogólnie to ja sobie posciagalam ciążowe Flo, Ciąża+ i Preglife. Jeszcze sie nie mogę zdecydować która najfajniejsza
sunflower21
Wynik super, spokojnie. Ciąża ciąży nie równa a przyrost prawie dwukrotnie większy niż minimalnie powinnien byćDostałam wynik. Beta 100,6
Kurcze niby przyrost ok ale jakoś dziwnie się martwię czy na pewno jest ok. W pierwszej ciąży dokładnie dzień później (niż teraz) miałam betę 666,7
Jakiś taki niepokój mam dzisiaj przez cały dzień chyba czekając na ten wynik ..Wynik super, spokojnie. Ciąża ciąży nie równa a przyrost prawie dwukrotnie większy niż minimalnie powinnien być
reklama
Podziel się: