reklama
Ennis92
Fanka BB :)
ja juz dawno zaszczepiona. W groupie ryzyka jestem. Ale jakbym nie byla to bym sie szczepila w ciazy. Za duzo zlego widziałam przez ostatni rok.A co myślicie o szczepieniu na w ciąży ?
Brzuch boli mdli mnie strasznie...buuuu
Mama2012/2020/2022
Ja już po szczepieniu.
Na bliźniaki nie liczę, po prostu zaczęłam od małej bety
Na bliźniaki nie liczę, po prostu zaczęłam od małej bety
Miskaaa
Zaangażowana w BB
A ja mam teraz inny problem, w toalecie na papierze zobaczyłam troche krwi, mało, takie plamienie lekkie. Nic nie bolało, brzuch teraz ćmi ale tak normalnie ciążowo. Mocno sie przestraszyłam ale rozsądek tłumaczy ze nic sie nie dzieje. To chyba może sie zdarzyć czy może powinnam jechać na IP skonsultować?
Jetkaa
A jesteś po@? Czy przed?A ja mam teraz inny problem, w toalecie na papierze zobaczyłam troche krwi, mało, takie plamienie lekkie. Nic nie bolało, brzuch teraz ćmi ale tak normalnie ciążowo. Mocno sie przestraszyłam ale rozsądek tłumaczy ze nic sie nie dzieje. To chyba może sie zdarzyć czy może powinnam jechać na IP skonsultować?
Mama2012/2020/2022
Dobry wynik.Beta zrobiona w dniu spodziewanej miesiączki. Czyli wychodzi że 4tydz, według skali 5,6... jak mam to interpretować? Czy to normalny wynik ?
Ja też większy czasem.
reklama
Jetkaa
Wydaje mi się że nawet jak pojedziesz na sor nie będzie nic widać. Jeżeli brzuch nie boli, nie masz skurczów czy też nie leci dużo krwi może poczekaj.poloz się i odpocznij. Ja pamiętam że miałam do 12tyg częste plamienie przez nadżerke.4t3d, Ok 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki
4t3d, Ok 4 dni po terminie spodziewanej miesią
Podziel się: