Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Oby nie bliźniaki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej to powiem Ci że ja to sobie tego nie wyobrażam tzn. Ja bym tak nie mogła, ale nikomu nie bronie ,wiadomo że każdy robi jak chcemoze bliźniaki haha
dużo kobiet karmi w tandem... nie ma w tym nic złego jeśli.matka i dziecko chcą.
U mnie 32 dcOby nie bliźniaki.
30, 4+2 i wynik akurat.Kobieto weź się upokoj ,bo ja w pon miałam 217 takze dzis pewnie byłoby ponad 1000 hmm który masz dziś dzien cyklu ?? Na necie te moje 217 było ze między 4 a 6 tygodniem ale właśnie nie znalazłam nic na temat pojedynczej ciąży a bliźniaczej i wyniki bety
U mnie 32 dc
To będę się trzymać tego że za 2 dni miałabyś podobnie do mnie hehe30, 4+2 i wynik akurat.
Mi się wydaje że to w porządku aby było minimum a jak jest więcej to dobrze aby do wizyty Twoja juz za tydzień to się szybciej dowiesz wszystkigoRośnie mi ciągle po ponad 200% strasznie dużo
Tak wiem,wcześniej takich dużych nie miałam. 100 paręMi się wydaje że to w porządku aby było minimum a jak jest więcej to dobrze aby do wizyty Twoja juz za tydzień to się szybciej dowiesz wszystkigo
Pewnie.To będę się trzymać tego że za 2 dni miałabyś podobnie do mnie hehe