reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Czym jest dział.

Załączniki

• Screenshot_20211028-035945_Chrome.jpg
    Screenshot_20211028-035945_Chrome.jpg
    105,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dziewczyny co bierzecie w ciąży na ból gardła ?dzis rano wstałam z okropnym bólem ,chciałam strepstils ale wyczytałam ze podobno w ciąży nie wolno go brać

Dziewczyny co bierzecie w ciąży na ból gardła ?dzis rano wstałam z okropnym bólem ,chciałam strepstils ale wyczytałam ze podobno w ciąży nie wolno go brać
Ja brałam z serii prenal.en tabletki i od dziecka lizaki natur.sept. I szczerze to się zdziwiłam że te lizaki faktycznie złagodziły mi ból gardła. Do tego płukanie gardła szałwią.

Mnie w sumie też pobolewaz ale to z różnych stron, teraz zaczęła boleć prawa strona w kierunku "do dołu"... Ale ciąża jest bardziej na lewo zagnieżdżona z tego co widziałam na USG i z lewego jajnika...
Macica się pewnie rozciąga . Ja w nocy znowu miałam plamienie koło 3jak poszłam siku o 4 już nic a teraz mam taki brudny śluz .. czekam na wizytę będę leżała w domu plackiem do tej ,15 ...

reklama
Do góry