Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Póki co jest ok,ale warto wiedzieć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne dzieciątko.Dzien dobry, ja dziś wizyta na 18.00, zaczynam się pierwszy raz stresować trochę jak Wy co zobaczymy na usg
Stres lubi wysokie cukryPowodzenia na dzisiejszych wizytach Dziewczyny
Powiem Wam, że ja mam zero motywacji z tymi cukrami. Aż siebie nie poznaję, bo ja jestem super zdyscyplinowana, ale czuję się tak źle, że czasem nie mam siły zmierzyć tego cukru i jeszcze się do diabetoga nie umówiłam. Oczywiście dietę trzymam i tak z 70% razy jak mierzę to jest ok, raz 143 mi wyszło i raz 151. Nie wiem, muszę to ogarnąć, ale w jakimś dołku ostatnio jestem i ta niepewność nie działa na mnie dobrze Mdłości zaczęły mnie męczyć od samego rana do zaśnięcia i jestem takim kapciem nieogarniętym
Idę w sobotę. Nie ma przeciwskazań ale trzeba być świadomym,że może nie wyjść.Część dziewczyny co myślicie o rozjaśnianiu włosów w ciąży
Trzymam kciuki, będzie dobrzeDzien dobry, ja dziś wizyta na 18.00, zaczynam się pierwszy raz stresować trochę jak Wy co zobaczymy na usg
Ja o dziwo mam zdecydowanie lepsze niż przed ciązą Przed ciążą potrafiłam przy krzywej mieć cukier 230 po pierwszej godzinie, teraz 166 Rano od lat nie miałam poniżej 90, a teraz zdarza mi się 84-86 Zamówiłam sobie przed chwilą zeszyt cukrzyka i od jutra będę notowaćStres lubi wysokie cukry