reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach Dziewczyny😊

Powiem Wam, że ja mam zero motywacji z tymi cukrami. Aż siebie nie poznaję, bo ja jestem super zdyscyplinowana, ale czuję się tak źle, że czasem nie mam siły zmierzyć tego cukru i jeszcze się do diabetologa nie umówiłam. Oczywiście dietę trzymam i tak z 70% razy jak mierzę to jest ok, raz 143 mi wyszło i raz 151. Nie wiem, muszę to ogarnąć, ale w jakimś dołku ostatnio jestem i ta niepewność nie działa na mnie dobrze😒 Mdłości zaczęły mnie męczyć od samego rana do zaśnięcia i jestem takim kapciem nieogarniętym😉

Ostatnia edycja:
Hej, czytam na bieżąco, ale nie pisze, czas nadrobic. Pokonało nas wszystkich - córcia goraczkuje, ja zawalony nos katar straszny a mąż jelitówka 😌 ja w miarę ok, mam nadzieję że szybko mi przejdzie. Leczę się domowymi sposobami, najgorzej ten katar w nocy 🤨 zawsze ratowałam się kroplami a teraz się mecze strasznie. Mamy szpital w domu, no ale taki sezon teraz.
Dziś 10+0. Mdłości juz dają mi żyć 😀 mam już różne smaczki, dziś już na śniadanie wpadły lody 😂

Część dziewczyny co myślicie o rozjaśnianiu włosów w ciąży

Załączniki

• Screenshot_2021-10-12-08-24-02-905_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-12-08-24-02-905_com.android.chrome.jpg
    214,8 KB · Wyświetleń: 42
Powodzenia na dzisiejszych wizytach Dziewczyny😊

Powiem Wam, że ja mam zero motywacji z tymi cukrami. Aż siebie nie poznaję, bo ja jestem super zdyscyplinowana, ale czuję się tak źle, że czasem nie mam siły zmierzyć tego cukru i jeszcze się do diabetoga nie umówiłam. Oczywiście dietę trzymam i tak z 70% razy jak mierzę to jest ok, raz 143 mi wyszło i raz 151. Nie wiem, muszę to ogarnąć, ale w jakimś dołku ostatnio jestem i ta niepewność nie działa na mnie dobrze😒 Mdłości zaczęły mnie męczyć od samego rana do zaśnięcia i jestem takim kapciem nieogarniętym😉
Stres lubi wysokie cukry

Dzien dobry, ja dziś wizyta na 18.00, zaczynam się pierwszy raz stresować trochę jak Wy co zobaczymy na usg 🙆‍♀️
Trzymam kciuki, będzie dobrze 🥰

Ja się tak zastanawiam nad kupieniem detektora tętna, że aż mi się śniło dziś że sobie słucham serduszka 😂 Z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej się boję, że jakbym nie znalazła przez przypadek to panika 🥴

reklama
Stres lubi wysokie cukry
Ja o dziwo mam zdecydowanie lepsze niż przed ciązą :) Przed ciążą potrafiłam przy krzywej mieć cukier 230 po pierwszej godzinie, teraz 166 :) Rano od lat nie miałam poniżej 90, a teraz zdarza mi się 84-86 :) Zamówiłam sobie przed chwilą zeszyt cukrzyka i od jutra będę notować🙂

Do góry