Dziwnie ja miałam i w pierwszej i drugiej. Już wole żeby mi robili niż bobasowiTo badanie mój omija, nie pytałam dlaczego.
Zapytam z ciekawości.
Córce robili po porodzie w poradni patologii czy nie miałam.
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja w żadnej. Nie wiem od czego to zależy.Dziwnie ja miałam i w pierwszej i drugiej. Już wole żeby mi robili niż bobasowi
Mojej robili bo urodziła się z wylewem,więc to było jedno z wielu badań.
Dorka89
A ja ten grani dałam na chleb ten co można tak o jeść to nie wiem ...U mnie diabetolog zwróciła mi uwagę żeby używać tylko serek półtłusty taki w kostce bo inne serki do smarowania mogą podnosić cukier. I faktycznie użyłam raz takiego do smarowania to cukier mi mega wywaliło do góry
Ja w nocy latałam do wc i na złość nic nie miałam ani Apapu ani węgla Na szczęście minęło ale muszę dzisiaj kupić. Zastanawiam się jak już co działa szybciej smecta czy wegielHej dziewczyny jak tam samopoczucie ? Mi powoli przeziębienie mija . I coś ciągnie mnie dziś prawa strona jakby przy pachwinie nie wiem co to .
Dorka89
O jej Ja biegunki w ogóle.nie miałam współczuję ... Mnie coś teraz zemdlilo i chce mi się wymiotiwacJa w nocy latałam do wc i na złość nic nie miałam ani Apapu ani węgla Na szczęście minęło ale muszę dzisiaj kupić. Zastanawiam się jak już co działa szybciej smecta czy wegiel
mamahelenki92
Hej dziewczyny. Nie spałam w nocy. Cukier rano 84. Nie jadłam wczoraj ryżu i od razu lepszy pomiar. Chyba sobie zamówię dietę dla cukrzyków... dzis dzień w biegu. O 14 odstawiam dziewczyny mamie , potem jedziemy z mężem do znajomych na dk i odpoczywamy od rodzicielstwa przez kilka godzin
Cyrknakółkach
Ja w żadnej. Nie wiem od czego to zależy.
Mojej robili bo urodziła się z wylewem,więc to było jedno z wielu badań.
Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
Pogadam na ten temat.Hej, tu zalecę trochę położną , ale CMV w ciąży to jedno z naprawdę koniecznych badań. Nie wiem, czemu Twój ginekolog nie zlecił, bo teraz to standard. A cytomegalia to naprawdę nie przelewki, więc naprawdę polecam zrobić.
I tak chciałam sobie zrobić.
reklama
Mama2012/2020/2022
Te cukry to można oszalećA ja ten grani dałam na chleb ten co można tak o jeść to nie wiem ...
Moja kolacja paczek żelki trochę pepsi ,a cukier 86
Ale ogólnie widzę że wszystko wróciło do normy.
Podziel się: