Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Przyrost dobry,mój był ponad 240%Mam wyniki, nie za duży przyrost? Dwa dni temu beta 82, dziś 267. Trochę progesteron spadł z 35,2 na 33,9.. nie wiem czy to jakieś znaczące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyrost dobry,mój był ponad 240%Mam wyniki, nie za duży przyrost? Dwa dni temu beta 82, dziś 267. Trochę progesteron spadł z 35,2 na 33,9.. nie wiem czy to jakieś znaczące
Znaczna różnica.Wcześniej pisałam ze test z dzisiaj niezbyt się różni ale teraz porównałam i jednak jest różnica
Od góry środa czwartek piątek i dziś
Rano jakoś tego nie widziałam. Fakt wiem ze są po czasie już ale wszystkie są po czasie i wyschnięteZnaczna różnica.
Jest, jestWcześniej pisałam ze test z dzisiaj niezbyt się różni ale teraz porównałam i jednak jest różnica
Witaj Będziesz badać betę?Cześć wszystkim! Dołączam do was i ja To moje drugie dziecko alo po 10 latach... Nie zupełnie planowane i ta informacja nas nieco zaskoczyła
Mój mały( bo mam nadzieję ,że to chłopiec) też przyjdzie na świat na początku maja. Z apki to 5t2d
piękna różnica... u mnie idzie w drugą stronę... co test to coraz jaśniejWcześniej pisałam ze test z dzisiaj niezbyt się różni ale teraz porównałam i jednak jest różnica
Spokojnie, robiłyśmy dużo przed terminem @piękna różnica... u mnie idzie w drugą stronę... co test to coraz jaśniej
Cześć gratulacje też po cichu liczę na chłopca, bo w domu mam już małą pannice ale jeśli trafi się dziewczynka, to też super, sama mam siostrę i jest moja przyjaciółką ☺Cześć wszystkim! Dołączam do was i ja To moje drugie dziecko alo po 10 latach... Nie zupełnie planowane i ta informacja nas nieco zaskoczyła
Mój mały( bo mam nadzieję ,że to chłopiec) też przyjdzie na świat na początku maja. Z apki to 5t2d
Na razie nie, bo w piątek idę już do ginekologa i myślę, że po 8 pozytywnych testach nie ma na razie potrzeby, zdam się na opinie lekarza.Jest, jest
Witaj Będziesz badać betę?