reklama
olguu
Aktywna w BB
Piękny wynik pierwsza?
Tak, pierwsza beta, w poniedzialek idę powtórzyć, oby ladnie rosła
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Wiesz co mi testy też dziwnie wychodziły.U mnie chyba nic z tego zrobiłam ten sam test co wczoraj i kreska jest słabsza...ledwo widoczna. Tamten musiał być kiepski albo po porstu chemiczna... no cóż...czekam na okres
Limonkaaa88
Będziemy czekać razem będzie łatwiej, ja jeszcze 4 dni dłużej niż TyCiekawe czy wytrzymam tyle hehe
Limonkaaa88
Ja bym się bardziej przejmowała jakbym przyszła i by nie było słychać czy coś to już milion myśli a tak mam pewność że jak ma być dobrze to w 7 tyg juz będzie widać i słychać na pewnoJa się czuje bardzo dobrze, ale to do czasu jak mi gin leków nie da,chociaż będę negocjować może nie będzie potrzeby.
Ja idę w piątek zawsze na tym etapie pikało już serduszko 5+2. Ale idę też dla pewności czy we właściwym miejscu się rozwija. Z dzieciakami pierwsze wizyty miałam 4+2 ziarenka już były widoczne.
Pamiętam to jak dziś.
Limonkaaa88
Kurcze ,powinna ciemnieć ehU mnie chyba nic z tego zrobiłam ten sam test co wczoraj i kreska jest słabsza...ledwo widoczna. Tamten musiał być kiepski albo po porstu chemiczna... no cóż...czekam na okres
Mama2012/2020/2022
Tak jak pisałam jestem po pozamacicznej, na szczęście wykryta bardzo wcześnie dzięki temu mam się dobrze,jajowodów nie trzeba było usunąć.Ja bym się bardziej przejmowała jakbym przyszła i by nie było słychać czy coś to już milion myśli a tak mam pewność że jak ma być dobrze to w 7 tyg juz będzie widać i słychać na pewno
Mama2012/2020/2022
Dla mnie najpierw ważne żeby w odpowiednim miejscu było,później serduszko. Niestety
Limonkaaa88
Tak ja wiem ja tylko mowie o sobie ,że wiem że bardziej panikowałabym jakby czegoś nie było ale Ty za sobą masz już przejścia więc wiadomo że Ty inaczej to odbierasz, wiesz co robićTak jak pisałam jestem po pozamacicznej, na szczęście wykryta bardzo wcześnie dzięki temu mam się dobrze,jajowodów nie trzeba było usunąć.
reklama
Kreska na teście czasami wychodzi w cały świat, najbardziej wiarygodny jest pomiar z krwi.. nie przejmuj się i nie wkręcaj sobie, bo łatwo jest spanikować.U mnie chyba nic z tego zrobiłam ten sam test co wczoraj i kreska jest słabsza...ledwo widoczna. Tamten musiał być kiepski albo po porstu chemiczna... no cóż...czekam na okres
Bądź dobrej myśli
Podziel się: