Info dla dziewczyn które pytają o objawy , nie mam jakiś szczególnych typowych, piersi ppwoekszone ale nie bolą, jestem zmęczona bardziej na pewno już wczesniej i zauważyłam że często boli mnie głowa, od dwóch dni nie mam ochoty na jedzenie ,a i wyszły mi okropne pryszcze w okolicy żuchwy
natomiast w dwóch poprzednich ciążach które odnosiłam moje piersi od początku były ogromne , ciepłe i mega bolące , miałam też mdłości ale.zwykle trwały one krótko do 8 tyg no też sporo spałam, tak że każda ciąża inna, nie ma chyba co tak analizować objawów i porównywać bo każda ma innaczej
to była moja ostatnia beta już nie robię , czekam jeszcze na wyniki progesteronu, bo też Dzisiaj badałam ale wyników jeszcze nie ma.
29.09 wizyta u ginki myślę że sporo się wtedy wyjaśni i rozstrzygnie, przyrosty mam cały czas na poziomie nie mniej niż 130%
Jestem juz spokojniejsza zdecydowanie.
Jeśli chodzi o wyprawkę to mam 2 letniego bąbla więc coś się po nim zostawi, a też mam dużo koleżanek które albo są w ciąży albo mają maluchy więc zawszę coś odkupię.