reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hej ,ja w drugiej ciąży też miałam kartę założoną w 5 tc. nie było jeszcze serca i było ok ;)
Co do ciąż, to pierwsza najbardziej mi się dluzyla a druga zleciała bardzo szybko:) Jak są dzieci w domu to w sumie nie ma czasu na nudę:) Bywaly dni ,że nie wiedziałam który to tydzień ciąży:)
Boli mnie dziś podbrzusze , znaczy czuje że je mam :D . Trochę się chyba przerobilam ale w domu zawsze dużo pracy.
Dokładnie. Jak już są dzieci to leci czas.

reklama
Czy któraś z Was choruje na hashimoto? właśnie odebrałam wyniki TSH 0.398 a FT4 19.8 i znowu wariuje, jutro spróbuje wbić do mojego endo między pacjentami
Capture.PNG

A u mnie hormony wariuja, wrócił mi trądzik, który wyleczyłam 1.5 roku temu 🤨 do tego łupież... Nie wiem co się dzieje nie panuje nad tym. Do tego calodniowe mdlosci 😛 niech już przychodzi ten drugi trymestr bo zwariuje 😆 wg aplikacji 6+0, już w przyszłym tygodniu lekarz 😉 nie zakładam złych scenariuszy, liczę na piękne serduszko 😍

A u mnie hormony wariuja, wrócił mi trądzik, który wyleczyłam 1.5 roku temu 🤨 do tego łupież... Nie wiem co się dzieje nie panuje nad tym. Do tego calodniowe mdlosci 😛 niech już przychodzi ten drugi trymestr bo zwariuje 😆 wg aplikacji 6+0, już w przyszłym tygodniu lekarz 😉 nie zakładam złych scenariuszy, liczę na piękne serduszko 😍

U mnie to samo! normalnie problemy z cerą miałam 2-3 dni przed okresem i później już spokój a teraz mam tak czoło zasypane 🙈 i 3 dzień mdłości nie wiem już co mam jeść, nawet jak myślę o jedzeniu to mi niedobrze 🤢

reklama
Do góry