Tak, miałam tak poprzednio i teraz też czuje podbrzusze cały czas, mimo, że też jestem przed terminem @. To normalne, nie denerwuj sięDziewczyny czy Was też tak kłuje jajnik(?) i jakoś tak w okolicach? Wiem, że to pewnie normalne ale bardziej czuję z lewej strony i od razu strach
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
dzień dobry
Też czuje coś,trochę dół pleców co jakiś czas Też czuje,ale z córka też tak miałam.
zaczyna do mnie dochodzić,że jestem w ciąży.
W pełni świadome zajście,ale totalny szok,że za pierwszym razem się udało (z córka różne przygody).
ogólnie dochodzi strach czy dam radę z takimi małymi dziećmi plus 9 latek.
Nie mamy rodziny blisko żeby liczyć na pomoc.
Też czuje coś,trochę dół pleców co jakiś czas Też czuje,ale z córka też tak miałam.
W pełni świadome zajście,ale totalny szok,że za pierwszym razem się udało (z córka różne przygody).
Ennis92
do mnie jeszcze nie dochodzi. Mam tego mojego 2 latka z problemami (spektrum) i nie wiem jak damy radę. Tez w pełni świadomie wiedzieliśmy że mogę zajść w ciążę. Ale mimo wszystko dziwnie się z tym czuje.dzień dobry
Ale damy radę jak nie my to kto?
Mama2012/2020/2022
Dokładnie. Mąż mówi,żebym się nie martwiła,że sobie poradzimy więc jest mi lepiej,dużo wsparcie daje ale nie mam co się oszukiwać dużo się zmieni,bardzo dużo.do mnie jeszcze nie dochodzi. Mam tego mojego 2 latka z problemami (spektrum) i nie wiem jak damy radę. Tez w pełni świadomie wiedzieliśmy że mogę zajść w ciążę. Ale mimo wszystko dziwnie się z tym czuje.
Ale damy radę jak nie my to kto?
Tak jak piszesz damy radę już "po ptakach"
Dzisiaj ostatnia beta i cierpliwie czekać na ginekologa.
Mama2012/2020/2022
Skąd jesteście?
Ja Kraków.
Ja Kraków.
Ennis92
Skąd jesteście?
Ja Kraków.
Ja z UK.
Zrobiłam właśnie test i kreska dalej blada ale pojawiła się od razu... u mnie dopiero albo 10 albo 11dpo także to raczej normalne. Ważne ze pojawiła się od razu i jest różowa
Mama2012/2020/2022
Też taka blada u mnie była. Zresztą w ogóle teraz testy słabo mi wychodzą . Dzisiaj powtarzam ostatni raz betę.Ja z UK.
Zrobiłam właśnie test i kreska dalej blada ale pojawiła się od razu... u mnie dopiero albo 10 albo 11dpo także to raczej normalne. Ważne ze pojawiła się od razu i jest różowa
Mama2012/2020/2022
O superTest dziś rano... kreska pojawiła się od razu, i ciągle ciemnieje...dziś 10 albo 11dpo
reklama
Ennis92
ja będę szukała tutaj w UK prywatnego laboratorium żeby zrobić bete. I kilka innych badańO super
Muszę też zadzwonić do lekarza co z moimi lekami teraz...
Podziel się: