reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Cudna wiadomość ❤️ I trzymam kciuki by z dietą udało się troszkę ogarnąć 🥰 A cukier na jakim poziomie miałaś ostatnio?
99 czyli idealnie na końcu normy🙈
Jeszcze jakieś bakterie mam w moczu i coś tam kazał mj brac do następnej wizyty ale nie pamietam nazwy 😀
Wogole to sie zdziwiłam bo dam mi ten femibion (nie wiem skąd go wziął) i zapłaciłam tylko 150 zł wiec nie policzył za niego nic

Jeśli któraś z was bierze mama dha premium plus to niech odezwie się do mnie na priv, chetnie przekaże dalej bo mam prawie 3 opakowania 🙈

oczywiście za darmo. Porostu szkoda mi wyrzucić

Ostatnia edycja:
Kiedy macie rocznicę? My mamy w piątek, ale że weekend imprezowy to rocznicowy weekend przełożony na 24/25/26 i też nie mogę się doczekać:) choć rocznicowy a atrakcje dla maluchów ale zawsze to odskocznia i zmiana miejsca dla nas :)
my mamy rocznicę 26.09😋♥️

Teraz was czytam, bo moja córka miała urodziny i rodzice przyszli na 🍰🍰😋
Ja wczoraj powiedziałam dyrce w pracy😎to był spontan ..może jej nie być przez 2 tygodnie wolałam nie ryzykować

Byłam dziś na wizycie. Trochę zajęło mi nadrobienie was 🙈
Wszystko ok, serduszko jest, bije ale nie udało się usłyszeć bo za daleko ulokowane od głowicy. Mega próbował lekarz ale nie udało się. Wg om 6+4 wg usg 6+3 zarodek 0,61cm czyli wszystko jak powinno być. Pytałam o witaminę b12 i b6 to jak chce to kawał mi brać femibion bo zawiera w składzie. O żołądek pytałam to powiedział ze pewnie ze stresu choć ja wiem ze raczej nie bo boli mnie tak od niedzieli/poniedziałku. Mam trzymać dietę cukrzycowa i powtórzyć glukozę na następna wizytę.ale przyznaje się ze dla mnie ta dieta to kosmos i nie ogarniam tego wiec pewnie skończy się jak ostatnio.
Następna wizyta 5.10 w moje urodziny 🙈
♥️♥️super wieści .
To masz urodziny 10 dni przede mną 😋🥳

Jestem już po wizycie. Pęcherzyk bez zarodka... Pusty... Wygląda na 6+3. Mam zrobić badania krwi jutro i za około 5 dni żeby sprawdzić poziom bety ale niestety, nie wygląda to zbyt dobrze.
Trzymam kciuki! U mnie 6+4 a zarodek dopiero 1.2mm(gin powiedziała że zagnieździł się 1-2dni temu dopiero) więc może u Ciebie podobna sytuacja.

Moja wizyta dopiero w poniedziałek, 20.09, ale jutro rano badania krzepliwości krwi, nie mam jakichś nadziei co do wyników w sumie, pewnie wyjdzie ok.
22:00 a ja wybieram się spać, jakaś obolała dziś jestem, cały brzuch mnie boli, łącznie z macicą, taki dziwny tępy ból. Oby jutro było lepiej :) Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytki, pamiętam, ze kilka w planach było :)

Trzymam kciuki! U mnie 6+4 a zarodek dopiero 1.2mm(gin powiedziała że zagnieździł się 1-2dni temu dopiero) więc może u Ciebie podobna sytuacja.
Gratuluje Twojej fasolki♥️
Wiesz, ja coś przeczuwałam. Nie zgadzał mi się wiek ciąży po pierwszej wizycie i to nie dawało mi spokoju. To nie była planowana ciąża ale i tak jest mi cholernie przykro😢😢, nawet nie sądziłam, że aż tak. Pozostaje mi czekać do wyników badań i kolejnej wizyty za tydzień... Czasem cuda się zdarzają ale to czekanie bardzo wyczerpuje psychicznie😣😣😣

reklama
Gratuluje Twojej fasolki♥️
Wiesz, ja coś przeczuwałam. Nie zgadzał mi się wiek ciąży po pierwszej wizycie i to nie dawało mi spokoju. To nie była planowana ciąża ale i tak jest mi cholernie przykro😢😢, nawet nie sądziłam, że aż tak. Pozostaje mi czekać do wyników badań i kolejnej wizyty za tydzień... Czasem cuda się zdarzają ale to czekanie bardzo wyczerpuje psychicznie😣😣😣
Trzeba być dobrej myśli. Moze tak jak mówi @Lean_S
Tez mamy tu dobry potrójny przykład teoretycznie nieciekawego początku @olguu

Do góry