reklama
99 czyli idealnie na końcu normyCudna wiadomość I trzymam kciuki by z dietą udało się troszkę ogarnąć A cukier na jakim poziomie miałaś ostatnio?
Jeszcze jakieś bakterie mam w moczu i coś tam kazał mj brac do następnej wizyty ale nie pamietam nazwy
Wogole to sie zdziwiłam bo dam mi ten femibion (nie wiem skąd go wziął) i zapłaciłam tylko 150 zł wiec nie policzył za niego nic
my mamy rocznicę 26.09Kiedy macie rocznicę? My mamy w piątek, ale że weekend imprezowy to rocznicowy weekend przełożony na 24/25/26 i też nie mogę się doczekać choć rocznicowy a atrakcje dla maluchów ale zawsze to odskocznia i zmiana miejsca dla nas
Teraz was czytam, bo moja córka miała urodziny i rodzice przyszli na
Ja wczoraj powiedziałam dyrce w pracyto był spontan ..może jej nie być przez 2 tygodnie wolałam nie ryzykować
super wieści .Byłam dziś na wizycie. Trochę zajęło mi nadrobienie was
Wszystko ok, serduszko jest, bije ale nie udało się usłyszeć bo za daleko ulokowane od głowicy. Mega próbował lekarz ale nie udało się. Wg om 6+4 wg usg 6+3 zarodek 0,61cm czyli wszystko jak powinno być. Pytałam o witaminę b12 i b6 to jak chce to kawał mi brać femibion bo zawiera w składzie. O żołądek pytałam to powiedział ze pewnie ze stresu choć ja wiem ze raczej nie bo boli mnie tak od niedzieli/poniedziałku. Mam trzymać dietę cukrzycowa i powtórzyć glukozę na następna wizytę.ale przyznaje się ze dla mnie ta dieta to kosmos i nie ogarniam tego wiec pewnie skończy się jak ostatnio.
Następna wizyta 5.10 w moje urodziny
To masz urodziny 10 dni przede mną
Trzymam kciuki! U mnie 6+4 a zarodek dopiero 1.2mm(gin powiedziała że zagnieździł się 1-2dni temu dopiero) więc może u Ciebie podobna sytuacja.Jestem już po wizycie. Pęcherzyk bez zarodka... Pusty... Wygląda na 6+3. Mam zrobić badania krwi jutro i za około 5 dni żeby sprawdzić poziom bety ale niestety, nie wygląda to zbyt dobrze.
outofthebox
Fanka BB :)
Moja wizyta dopiero w poniedziałek, 20.09, ale jutro rano badania krzepliwości krwi, nie mam jakichś nadziei co do wyników w sumie, pewnie wyjdzie ok.
22:00 a ja wybieram się spać, jakaś obolała dziś jestem, cały brzuch mnie boli, łącznie z macicą, taki dziwny tępy ból. Oby jutro było lepiej Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytki, pamiętam, ze kilka w planach było
22:00 a ja wybieram się spać, jakaś obolała dziś jestem, cały brzuch mnie boli, łącznie z macicą, taki dziwny tępy ból. Oby jutro było lepiej Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytki, pamiętam, ze kilka w planach było
Woczekiwaniu
Fanka BB :)
Rowniez trzymam za Ciebie kciuki!!Ja i też szalenie liczę na i że ogólnie będzie w porządku ale trochę się boję Trzymam kciuki za jutro u Ciebie
Maluta
Zaciekawiona BB
Gratuluje Twojej fasolkiTrzymam kciuki! U mnie 6+4 a zarodek dopiero 1.2mm(gin powiedziała że zagnieździł się 1-2dni temu dopiero) więc może u Ciebie podobna sytuacja.
Wiesz, ja coś przeczuwałam. Nie zgadzał mi się wiek ciąży po pierwszej wizycie i to nie dawało mi spokoju. To nie była planowana ciąża ale i tak jest mi cholernie przykro, nawet nie sądziłam, że aż tak. Pozostaje mi czekać do wyników badań i kolejnej wizyty za tydzień... Czasem cuda się zdarzają ale to czekanie bardzo wyczerpuje psychicznie
reklama
Trzeba być dobrej myśli. Moze tak jak mówi @Lean_SGratuluje Twojej fasolki
Wiesz, ja coś przeczuwałam. Nie zgadzał mi się wiek ciąży po pierwszej wizycie i to nie dawało mi spokoju. To nie była planowana ciąża ale i tak jest mi cholernie przykro, nawet nie sądziłam, że aż tak. Pozostaje mi czekać do wyników badań i kolejnej wizyty za tydzień... Czasem cuda się zdarzają ale to czekanie bardzo wyczerpuje psychicznie
Tez mamy tu dobry potrójny przykład teoretycznie nieciekawego początku @olguu
Podziel się: