reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Chciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.
A tez na to odpowiem jeszcze, ja niestety jem od 2 tygodni wszystko co da sie zjesc i z wagi 55 kg mam 60 w dwa tygodnie i NIE MOGE SIE OPANOWAC a to dlatego ze palilam nalogowo a teraz to same wiecie. Codziennie szla paczka papieroskow i jest mi teraz cholernie ciezko, a jeszcze jestem na tym chorobowym tydzień i naprawde wrzuucam w siebie jak w smietnik. A typowi ulubience to kazdy rodzaj ogorka i gorące kubki knora😍😍😍

A tez na to odpowiem jeszcze, ja niestety jem od 2 tygodni wszystko co da sie zjesc i z wagi 55 kg mam 60 w dwa tygodnie i NIE MOGE SIE OPANOWAC a to dlatego ze palilam nalogowo a teraz to same wiecie. Codziennie szla paczka papieroskow i jest mi teraz cholernie ciezko, a jeszcze jestem na tym chorobowym tydzień i naprawde wrzuucam w siebie jak w smietnik. A typowi ulubience to kazdy rodzaj ogorka i gorące kubki knora😍😍😍
Ja mam prawie 3 kg

reklama
To patrz kobieto bo szybko rośniesz żeby Cie potem taczką nie wozili hehehe

Do góry