Wydaje mj się ze można zrobić kilku administratorów ale nie wiemMogę spróbować założyć ale opiekę przekażę wam bo jednak nie bywam tutaj aż tak często i udzielam się trochę rzadziej niż wy.
reklama
olguu
Aktywna w BB
Dziewczyny, wrocilam od ginekologa.
Jest pęcherzyk, prawdopodobnie ciałko żółte. Mam powtórzyć betę jutro, w piatek i w poniedzialek i za tydzien na kontrole. Są 3 opcje: niewykluczona pozamaciczna, poronienie albo okaże się, że beta podskoczy i będzie wszystko dobrze. Na chwilę obecną wychodzi 5tc. Także w sumie pozostało mi czekac i modlić sie przede wszystkim, zeby nie bylo pozamacicznej.
Jest pęcherzyk, prawdopodobnie ciałko żółte. Mam powtórzyć betę jutro, w piatek i w poniedzialek i za tydzien na kontrole. Są 3 opcje: niewykluczona pozamaciczna, poronienie albo okaże się, że beta podskoczy i będzie wszystko dobrze. Na chwilę obecną wychodzi 5tc. Także w sumie pozostało mi czekac i modlić sie przede wszystkim, zeby nie bylo pozamacicznej.
Trzymamy kciuki. Daj znac jakie będą wyniki. Ale co do pozamacicznej to Jak lekarz widzi pęcherzyk to nie widzi gdzie on się znajduje?Dziewczyny, wrocilam od ginekologa.
Musisz wysłać zaproszenie o dodanieNie jestem forumowa jak sie dolacza do tej prywatnej? Jestem na tel, ale bez apki
olguu
Aktywna w BB
Trzymamy kciuki. Daj znac jakie będą wyniki. Ale co do pozamacicznej to Jak lekarz widzi pęcherzyk to nie widzi gdzie on się znajduje?
Powiedziala, ze przy takich wartościach ciezko jeszcze cos powiedziec, bo przy pozamacicznej tez czasem sa takie pecherzyki. Tez sie zdziwiłam, ze nie jest w stanie określić dokladnie. Zobacze jaka jutro wyjdzie beta i bedzie wszystko jasne.
olguu
Aktywna w BB
Powiedziala, ze przy takich wartościach ciezko jeszcze cos powiedziec, bo przy pozamacicznej tez czasem sa takie pecherzyki. Tez sie zdziwiłam, ze nie jest w stanie określić dokladnie. Zobacze jaka jutro wyjdzie beta i bedzie wszystko jasne.
Ale tydzien temu bylam na usg to inny lekarz nic nie wspomniał, ze pozamaciczna, wiec mysle ze mozna to wykluczyć. Mam nadzieję.
olguu
Aktywna w BB
Ale tydzien temu bylam na usg to inny lekarz nic nie wspomniał, ze pozamaciczna, wiec mysle ze mozna to wykluczyć. Mam nadzieję.
A jeszcze obok pęcherzyka jest jakis drugi tez malutki pęcherzyk i nie wiadomo co to jest. Pocieszenie jest takie, ze nie ma zadnych śladów krwi w macicy ani nigdzie.
reklama
olguu
Aktywna w BB
Trzymam kciuki żeby beta skoczyła !
Nie dziękuję.
Podziel się: