reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Czy Wam też tak chce się spać? Ja jestem nieprzytomna normalnie. Mdłości mnie męczą już konkretnie, zimno mi. Znacie jakieś sposoby na to, żeby się wzmocnić? Kawy nie chce ;/ rok temu mogłam cały dzień spędzić w łóżku, teraz nie. Jeszcze tylko wymiotow brakuje, ale wszystko przede mną.[emoji85]
Ja jestem spiochem ale teraz to level hard [emoji1787][emoji1787]

reklama
Marta, spróbuj się wyspać na zapas, chociaż to niemożliwe [emoji23] bo z noworodkiem może być tak, że w ogóle nie zaśniesz. A Twoje pierwsze dziecko dawalo spać w nocy na początku?
Córa była kochana , życie nocnego marka . Spalysmy do 12 ale wiadomo że z dwójką to inaczej . Szkoła itp

A czytałam że w ciazy ktoś brał betabloker
Mi lekarz powiedział że jak nie muszę brać to żebym nie brała, dlatego też byłam w domu żeby się nie denerwować i jakoś te tętno wytrzymać 😁 a poród hit, ciśnienie pierwszy raz w życiu na 3 dni przed porodem 150, przez cały.porod i dwa tygodnie po... Ze szpitala mnie nie chcieli wypuścić bo w dzień wyjścia miałam 170... Rodziłam 20 h po odejściu wód, szyjka nie chciała współpracować i niestety skonczyło się cięciem.
Ja bym się sama bała z takim ciśnieniem wyjść ze szpitala 😁

Mi jest zimno cały czas,ciepło tak dopiero jak zasnę mocnym snem to się nogi rozgrzewaja. Tak mi zimno że ciężko mi sie ruszyć cokolwiek zrobić. A senność różnie ogólnie to nawet nieźle raczej w ciągu dnia A wieczorem to leżę i się gapie do tej 22

reklama
Czy Wam też tak chce się spać? Ja jestem nieprzytomna normalnie. Mdłości mnie męczą już konkretnie, zimno mi. Znacie jakieś sposoby na to, żeby się wzmocnić? Kawy nie chce ;/ rok temu mogłam cały dzień spędzić w łóżku, teraz nie. Jeszcze tylko wymiotow brakuje, ale wszystko przede mną.🙈
Ja jeszcze od rana jakoś funkcjonuję, ale przychodzi 15, a ja się czuję jakby wieczór był 😂 mój sposób to krótka drzemka, ale naprawdę krótka - 15 minut, bo po dłuższej jest jeszcze gorzej 😆

Do góry