reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Wie
Dziewczyny na forach panikowały, bo miały kolo 3.. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok u Ciebie :) :)
Wiem już się naczytalam internetow, mam nadzieję że stał się cud i tsh spadło dużo niżej. Ja ognie miałam nadczynność kiedy i wyniki w granicach 0.01 brałam leki na podwyższenie od 2 lat nie brałam nic bo to było pociazowe zapalenie. Ten wysoki wynik teraz mnie zaskoczył. Rok temu miałam 1.8 i nigdy nie skakalo

Wie
Wiem już się naczytalam internetow, mam nadzieję że stał się cud i tsh spadło dużo niżej. Ja ognie miałam nadczynność kiedy i wyniki w granicach 0.01 brałam leki na podwyższenie od 2 lat nie brałam nic bo to było pociazowe zapalenie. Ten wysoki wynik teraz mnie zaskoczył. Rok temu miałam 1.8 i nigdy nie skakalo
Sprawdź koniecznie, ale wierzę że wszystko będzie dobrze :)

Tak dzidiaj zobaczyłam ale sprawa się skomplikowala bo zanim zaszlam zrobiłam badania i miałam tsh 9 i lekarka odradzila się starać....Ale już za późno teraz mam stres
Nie ma co denerwowac. Sa koniety ktore maja grubo ponad 100tsh. A ft3 i ft4 robisz tez? Czy samo tsh? Gratulacje [emoji4]

reklama
Nie ma co denerwowac. Sa koniety ktore maja grubo ponad 100tsh. A ft3 i ft4 robisz tez? Czy samo tsh? Gratulacje [emoji4]
Robiłam ostatnio ft3 I ft4 i ft 4 było trochę poniżej normy. Na pewno są przypadki gorsze niż ja ale jak dziewczyny piszą niektóre że poronily przy tsh 4 lub 5 to się martwię. Wszyscy mówią że to bardzo wysoki wynik. Chociaż czuje się ok narazie. Fajnie by było jakby obeszło się bez leków. Boję się że jak zacznę brać na zbicie popadnie znowu w nadczynność A jej efekty są straszne. Chodzi o to żeby ciążę utrzymać bo i żeby dziecko zdrowe było. Jak się czyta co grozi to mogę staje. Dobranoc, taka refleksja narazie nie mogę się cieszyć 3 cykl starań i teraz w końcu się nie cieszę jak powinnam, wszytsko przez głupie tsh. Tyle stresu miałam przez ostatnie 2 miechy robienia testów szukania objawów, wydaje mi ie że sama doprowadziłam ta tarczyce do takich wynikow. Tak sie nastawilam na ciążę zaczęłam planować że jak 2 miechy nie wychodziło to w końcu zrobiłam wyniki A mogłam po prostu na spokojnie to planowac bez spiny.

Do góry