Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super dziękiDzień dobry. Co prawda jestem kwietniówka 2021 ,ale póki nie na ty jeszcze nikogo zapraszam do nas na kwietniowki dopóki jeszcze majówek brak
Kojarzę z marcowych chyba tez pisałam ale nie wyszłoNa staraczkach się testy z dwiema kreskami sypią jak szalone więc zaraz tu się majówek zapełni ja mam nadzieję że też dołączę do tego zaszczytnego grona. Ale tego dowiem się dopiero w połowie września
Ale chętnie będę Was podczytywac, co by być w razie co w tematach
Powodzenia
Ja sie narazie wcale nie cieszę zaraz będę słuchała od lekarzy zw brak odpowiedzialności itp. 4. 05 byłby terminTo faktycznie bardzo wysokie. Szybko do lekarza. Wszystko będzie dobrze i bardzo Ci gratuluję na kiedy wypadną Ci termin ?
Szybko leć do jakiekogolwiek lekarza niech wypisuje leki, to nie żarty! PowodzeniaJa sie narazie wcale nie cieszę zaraz będę słuchała od lekarzy zw brak odpowiedzialności itp. 4. 05 byłby termin