reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
No właśnie są różni ludzie :) mój mąż może i jak o tym myślał to mówił, że to w sumie dziwne, że lekarz będzie mi coś wkładał do pochwy i on tam będzie stał obok, ale ja mu mówię, że jak Ciebie nie będzie to też mi to będzie wkładał, twoja nieobecność tego nie zmieni :) ale ogólnie bardzo chciał zobaczyć fasolkę, więc pojechał i nie patrzył co mi tam lekarz wtyka i gdzie tylko na monitor ;)
Mój mąż stanowczo oznajmił że idzie ze mną chyba że go lekarz wyrzuci :)

No właśnie są różni ludzie :) mój mąż może i jak o tym myślał to mówił, że to w sumie dziwne, że lekarz będzie mi coś wkładał do pochwy i on tam będzie stał obok, ale ja mu mówię, że jak Ciebie nie będzie to też mi to będzie wkładał, twoja nieobecność tego nie zmieni :) ale ogólnie bardzo chciał zobaczyć fasolkę, więc pojechał i nie patrzył co mi tam lekarz wtyka i gdzie tylko na monitor ;)

U mojego ginekologa nie ma takich wizyt więc i tak lipa ☹️ Mam nadzieję, że się to kiedyś zmieni i będę mogła mojego pana wziąć ze sobą ☺️

Mi tez woda nie wchodzi. Dzisiaj ledwo z łóżka wstałam żeby coś zjeść ale zaraz do niego musiałam wrócić bo od razu ciągnie na wymioty
Ja to w ogóle dziś od rana to czułam się zmasakrowana mdłościami i głodem ;/ Synek mi się trafił ranny ptaszek i zawsze wstajemy skoro świt... dziś 5:30 mnie obudził, a ja dopiero na 7:30 jechałam na badania krwi i zjadłam coś dopiero po powrocie. Serio myślałam, że padnę trupem tyle czasy na głodzie i ze strasznymi mdłościami :(

reklama
A dziewczyny co do mdlosci jeszcze podobno opaski taki w akupresurowe działają chyba dzisiaj kupię też na chorobę lokomocyjna. Zakłada się na nadgarstki.

Do góry