Mi tez woda nie wchodzi. Dzisiaj ledwo z łóżka wstałam żeby coś zjeść ale zaraz do niego musiałam wrócić bo od razu ciągnie na wymiotyMoże spróbuje wodę z tymi dodatkami, ale ogólnie picie działa na mnie średnio, zwykła woda raczej mdli ;/
reklama
Ja tak samoA czy przyjmujesz jakieś leki? Ja od razu odstawiłam jak się dowiedziałam o ciąży.
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Mój mąż stanowczo oznajmił że idzie ze mną chyba że go lekarz wyrzuciNo właśnie są różni ludzie mój mąż może i jak o tym myślał to mówił, że to w sumie dziwne, że lekarz będzie mi coś wkładał do pochwy i on tam będzie stał obok, ale ja mu mówię, że jak Ciebie nie będzie to też mi to będzie wkładał, twoja nieobecność tego nie zmieni ale ogólnie bardzo chciał zobaczyć fasolkę, więc pojechał i nie patrzył co mi tam lekarz wtyka i gdzie tylko na monitor
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Przychodzę od staraczek IIpołowy. Z kalkulatora pokazuje ze dzis 5 tydz zaczełam.. dziś boli bardziej niz do tej pory podbrzusze..ma tak ktoraś z was?
Z_zaskoczenia
Mnie podbrzusze wcale nie boli. Jak dłużej pospaceruje to ciągnie mnie lekko w pachwinach ale nic poza tymHej dziewczyny. Przychodzę od staraczek IIpołowy. Z kalkulatora pokazuje ze dzis 5 tydz zaczełam.. dziś boli bardziej niz do tej pory podbrzusze..ma tak ktoraś z was?
Jeanetttte
No właśnie są różni ludzie mój mąż może i jak o tym myślał to mówił, że to w sumie dziwne, że lekarz będzie mi coś wkładał do pochwy i on tam będzie stał obok, ale ja mu mówię, że jak Ciebie nie będzie to też mi to będzie wkładał, twoja nieobecność tego nie zmieni ale ogólnie bardzo chciał zobaczyć fasolkę, więc pojechał i nie patrzył co mi tam lekarz wtyka i gdzie tylko na monitor
U mojego ginekologa nie ma takich wizyt więc i tak lipa Mam nadzieję, że się to kiedyś zmieni i będę mogła mojego pana wziąć ze sobą
mangusta87
U mnie niestety w prywatnej przychodni bez osób towarzyszących
trzymają mocny się tych zasad
trzymają mocny się tych zasad
Ja to w ogóle dziś od rana to czułam się zmasakrowana mdłościami i głodem ;/ Synek mi się trafił ranny ptaszek i zawsze wstajemy skoro świt... dziś 5:30 mnie obudził, a ja dopiero na 7:30 jechałam na badania krwi i zjadłam coś dopiero po powrocie. Serio myślałam, że padnę trupem tyle czasy na głodzie i ze strasznymi mdłościamiMi tez woda nie wchodzi. Dzisiaj ledwo z łóżka wstałam żeby coś zjeść ale zaraz do niego musiałam wrócić bo od razu ciągnie na wymioty
reklama