reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Witam wszystkie nowe kobietki z II kreseczkami. Gratuluję [emoji4]

Ja was cały czas podczytuję tylko brak czasu na pisanie..

Do tego jeszcze kompletnie jestem rozbita. Nie radzę sobie najmniej nawet stresującymi sytuacjami.. Od razu wybucham słownie i często płaczem.. Płaczem raczej jak nikt nie widzi.... W dwóch poprzednich ciążach nie odczuwałam burzy hormonów aż tak.. Być może to wiek ma znaczenie.. Czy któraś z was też tak ma czy tylko ja...?
W pracy nie wiedzą jeszcze.. Niedługo za niezrównoważoną psychicznie mnie będą uważali...

Witam wszystkie nowe kobietki z II kreseczkami. Gratuluję [emoji4]

Ja was cały czas podczytuję tylko brak czasu na pisanie..

Do tego jeszcze kompletnie jestem rozbita. Nie radzę sobie najmniej nawet stresującymi sytuacjami.. Od razu wybucham słownie i często płaczem.. Płaczem raczej jak nikt nie widzi.... W dwóch poprzednich ciążach nie odczuwałam burzy hormonów aż tak.. Być może to wiek ma znaczenie.. Czy któraś z was też tak ma czy tylko ja...?
W pracy nie wiedzą jeszcze.. Niedługo za niezrównoważoną psychicznie mnie będą uważali...

Mam to samo... Ataki wściekłości i płaczu a 5 min później euforia [emoji23] jestem ciagle zmęczona, najpierw coś mówię a później myśle, ból pleców, mdłości, piersi bolą niesamowicie. Nie jest łatwo [emoji16]
Chciałam was jeszcze podpytać czy dbacie już o ciało jakoś inaczej niż przed ciążą?
Ja póki co wróciłam do szczotkowania ciała na sucho (kiedyś się wkręciłam a później zapomniałam na pół roku[emoji23]) i smarowania olejkiem migdałowym. Efekty super, ciałko milutkie a właśnie wyczytałam ze w ciąży tez taka kuracja przydaje się na poprawienie elastyczności skory i pomaga uniknąć rozstępów wiec ciekawe co z tego wyniknie.
Jedyne co mnie martwi to stan cery... ciagle biorę duphaston a on od zawsze powoduje u mnie wysyp krostek [emoji26]
A jak wasze brzuszki? Mój widać już niezależnie od stroju, wszystkie spodnie mnie cisną, już nawet kupiłam ciążowe [emoji23]

reklama
Mam to samo... Ataki wściekłości i płaczu a 5 min później euforia [emoji23] jestem ciagle zmęczona, najpierw coś mówię a później myśle, ból pleców, mdłości, piersi bolą niesamowicie. Nie jest łatwo [emoji16]
Chciałam was jeszcze podpytać czy dbacie już o ciało jakoś inaczej niż przed ciążą?
Ja póki co wróciłam do szczotkowania ciała na sucho (kiedyś się wkręciłam a później zapomniałam na pół roku[emoji23]) i smarowania olejkiem migdałowym. Efekty super, ciałko milutkie a właśnie wyczytałam ze w ciąży tez taka kuracja przydaje się na poprawienie elastyczności skory i pomaga uniknąć rozstępów wiec ciekawe co z tego wyniknie.
Jedyne co mnie martwi to stan cery... ciagle biorę duphaston a on od zawsze powoduje u mnie wysyp krostek [emoji26]
A jak wasze brzuszki? Mój widać już niezależnie od stroju, wszystkie spodnie mnie cisną, już nawet kupiłam ciążowe [emoji23]
Ja to i tak grubaskiem jestem więc mało widać , jednak czuje już jak spodnie uciskają. Dnerwuje mnie to. Ostatnio w hmie oglądałam spodnie ciążowe [emoji854]. Mam nadzieję ,że moje 4 litery w nie wejdą, bo nie wiem co ja zimą zrobię bez spodni [emoji23]

Do góry