reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

W PL chociaz robia ktg!... ja bylam ostatnio u lekarza i spytal o ruchy. Mowie ze bardzo slabe od dwoch dni!.. wpisal w karte ciazy zalecenie na ktg! poszlam a tam mi mowia ze jest za wczesnie na ktg (27tc to chyba byl) ale kazali czekac i co... sprawdzili tylko dopplerem i tyle... no i w przypadku jak wyzej... to moglam miec podoba sytuacje brak ruchow..serduszko bije.. ale juz w trakcie lezenia tam i czekania mala obudzila sie na dobre i potem bylo ok..

reklama
Uff nareszcie doczytałam zaległości z 2 dni.. nie miałam czasu zajrzec,bo ciągle było coś do roboty, a teraz juz nie bardzo mam wene odpisywac bo na wpol śpię, a za kilka godzin trzeba wstać na rezurekcje..

Kaylla bidulko.. święta w szpitalu nic przyjemnego, ale najważniejsze,żebyś pod dobrą opieką była :-)

Choruskom zdrowka zycze i jak najszybszego powrotu do zdrowia!

I przy okazji wesołych, pogodnych, przepełnionych miłością i nadzieją Świąt Wielkanocy :-* oby nasze maluszki nam żadnych figli przez święta nie urządzily!

Dobranoc ;-)

Ja dziś kiepska noc. Budziłam się bo gorąco mi było. Słońce już za oknem świeci. O 9 ma być śniadanie, a mąż i teściowie śpią w najlepsze.

Trzymam kciuki za choruszki! Oby wszystkim się polepszyło.

Miłego, słonecznego dnia!

U nas pobudka i mąż zapomniał zmienić czasu na letni. Takim sposobem zaspał do pracy :p

Wczoraj jak tak leżałam na tej przedporodowej to przyjechała Polka do porodu. Przynajmniej teraz wiem jak to wygląda na początku. U niej szybko postępowało więc po 30min trafiła już na gazie na porodówkę. Ale co się biedna nakrzyczała z bólu...

A i kupiłam szydełka i sznurek, chociaż to bardziej gruba włóczka niż sznurek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak mi się spodoba to zamówię z Polski bo tu dwa razy drożej wszystko ;-)

Hello :)

Ja poszłam spać o 3 :p podkładka która robiłam znowu się zwija - cholera mnie.bierze robie wszystko jak należy i dupa :( dobrze ze dziś babunia przyjeżdża to mi wytłumaczy :)

Ja mam.siadanko u mamy na 11 ale chyba pójdę na 10 bo do tego czasu umrę z głodu :p

U mnie jak na razie 1 stopień na termometrze , ciekawe czy będzie dziś ładnie .

Ja od 6:30 (nowego czasu) na nogach więc już zaliczyłam pierwsze śniadanie (wafle ryżowe + jabłuszko :D), w ciąży jestem więc sorry tradycjo hehe, my na śniadanie jedziemy na 10:30, chlebki na własnym zakwasie właśnie wyjęliśmy z piekarnika, pachnie tak, że znów czuję głód :p ja jestem fanką Wielkanocy, wiosna to moja ulubiona pora roku, zielony ukochany kolor, śniadanie najlepszy posiłek, jajeczka, majonezik, biała kiełbasa, żurek, jest dobrze :D

Smacznego śniadanka dziewczyny!

Załączniki

• 1459061851494.jpg
    1459061851494.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 91
Ja juz tez jednak zaliczyłam śniadanko - sałatka warzywna i nawet dałam trochę majonezu :p co ja takich rzeczy nie jadam a naszło mnie :D

Ja nie znoszę świąt u moich teściów! Psują mi całą atmosferę, którą znam z domu rodzinnego czy od dziadków. Nie odzywam się, szkoda moich nerwów :( mam ochotę usiąść sama w pokoju Kuby i tam zjeść i popłakać sobie. Ehh. Przepraszam za smęcenie od rana w święta.

reklama
Witam Wielkanocnie i słonecznie :-D
My z mężem i córka po śniadaniu. Uwielbiam gdy mamy taki czas tylko dla siebie :-D.
Niedługo kościół i obiadek u mamusi i może dam radę pójść na spacerek.
Pięknego dnia!!

Do góry