reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Cześć laski.
34 tygodnie bez przeziębienia i chyba mnie coś bierze nosz w morde!
Spróbuję powalczyć z tym do wtorku bo nie mam czasu na pierdołowate chorowanie.

U mnie się wszyscy śmiali, że mam sterydy w cyckach :-D zawsze fascynuje mnie teoria, że dziecko musi jeść minimum 20 minut z cyca -moje dziecię jak zassało to w mózgu czułam ciągnięcie a 7 minut zajmowało nam z karmienie z przewijaniem tyłka. Do 1 miesiąca jadła w nocy 2 razy a później już raz.
Karmiłam 5 miesięcy i to chyba był dobry czas. Zobaczymy jak będzie teraz.
W każdym razie zakupiłam 3 smoczki oby któryś podpasował:sorry:

Kaylla trzymaj się dzielnie!!!

Dziewczy, życzę Wam spokojnych świąt przede wszystkim bez zmartwień i wyjazdów na IP.
Uwaga na przejedzenia:-D:-D

reklama
Ostatnia edycja:
Ewa ja biore i tak i tak bo doustnie dziala dlugoterminowo ale dopochwowo szybciej uzupelnia po antybiotykoterapii, globulkach itd. ale bardziej krotkoterminowo.

Dziewczyny wszystkiego dobrego na Święta, spokoju, braku zgagi, bólu kręgosłupa przy stole i pięknego słoneczka.

Załączniki

• 2015-03-28 19.37.53.jpg
    2015-03-28 19.37.53.jpg
    225,8 KB · Wyświetleń: 74
Witam:happy2: u mnie noc z gatunku przeciętnych, czyli wstawanie 2 razy na siusiu, ciągnięcie więzadeł brzucha i ból kregosłupa przy zmianie boku. Czuję, że doszły mi kilogramy bo jak polezę za dlugo na jednej stronie to jestem cała obolała i odciśnięta.

Edziorka ja biorę asmag forte, zamiennie brałam przez jakiś czas laktomag (ten bez wit.B6). Jedna tabletka tego laktomagu odpowiada dwum tabletkom asmagu.

Kaylla co prawda święta w szpitalu to nic fajnego, ale masz rękę na pulsie i dla maleństwa to bezpieczne wyjście.

Ja też zyczę Wszystkim Wesołych i Zdrowych Świąt :biggrin2:

Dzień dobry :)
Piękna pogoda :) Ja spałam oczywiście z przerwami, ale już się do tego przyzwyczajam. Brzuch ostatnio twardy, z utęsknieniem czekam na kolejną wizytę u gin.
Odebrałam wyniki krwi i moczu. Wszystko idealnie, tylko jakieś pasma śluzu w moczu, nawet nie wiem co to znaczy.
Ja tez biorę laktomag b6, 3x1.

a ja mam chela mag b6. myslicie ze dobre ma wchlanianie?

ja wczoraj wieczorkiem bylam na krotkim spacerku do sklepu.. wyszlam takim pewnym krokiem a za jakis czas takie klucie w dole ze ledwo szlam. wrocilam z twardym brzuchem jak kamien ale juz sama nie wiem czy to mala sie tak obrocila czy taki skurcz mialam... :/.. a dzisiaj wlasnie sie obudzilam o 11!! tzn wczesniej wstalam po 5. tabletka.. platki i po 6 znow poszlam spac...

A calu brzuch miałaś twardy czy tylko kawałek? Bo skurcz to podobno brzucho całe twarde - ja jak spaceruje to tez mi twardnieje ale do wysokości pępka wyżej jest mięciutkie. Ale może mamusie doświadczone powiedzą jak to wygląda dokładnie :)

Ja mam magvit b6 i aspargin

reklama
Do góry