reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Oleńka ja wczoraj byłam oglądać kurtki na "po ciąży" ale nic mnie nie oczarowalo. Zastanawiałam się w co się ubrać na święta ale stwierdziłam ze kupować nic nie będę bo zaraz będzie za duże :p

reklama
43 ale mam nadzieję na cc za 33.

Ewa mój mega aktywny, wątroba, żebra, pęcherz nawet miałam wrażenie, że pod pachą czuję, mam tak samo na zadnym boku już nie mogę a jak na plecach to mnie kopie i mnie uciska i jest duszno....

Hejo! U nas noc nawet, nawet. U nas 47 dni ale moze być ciut wczesniej :)
Pogoda straszna... Nic tylko spać.
A na śniadanie kolorowe owoce, musli i jogurt- mam nadzieje ze podniosą samoczucie:)
Dobrego dnia!

Mi zostało 36 dni i zaczynam czuć podekscytowanie :)
Nie kupuje tez nic na ostatni miesiąc, bo to bez sensu, ale chętnie bym już ubrała coś lekkiego, zwiewnego i wyszła na spacerek przy akompaniamencie słoneczka ;)

reklama
Z tym słoneczkiem to trzeba jeszcze uważać. Wczoraj wyszłam na spacer w płaszczyku zamiast kurtki i dziś boli mnie gardło.

Do góry