reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

U nas nocka słaba, złapały mnie takie skurcze, że myślałam, że już czeka mnie porodówka. Chyba ciało ma dość leżenia na lewym boku :-/

Moja niunia też jest bardzo aktywna. Szczególnie jak mama nie zje na czas, dziecko z głodu wariuje ;-)

reklama
Od tego leżenia bardziej mnie plecy bolą niż jak chodzę. Mnie młody tak pokopał, że mnie brzuch cały bolał, na pęcherzu to skakał. A Kuba wstał dziś po 5 ale jeszcze usnął potem.

Ja wczoraj jak wyszłam na spacer to ledwo do domu się doczlapalam tak mnie kregoslup ciągnął :/

Wioleta to niezle. Dobrze ze puscilo. A jak taki skurcz wygląda ?

Mnie po 7 obudził hałas od sąsiadów. Kiedyś zadzwonię po policje serio.
Do tego moi teściowie też wstali wcześnie i oni po cichu nie umieją się zachować.
Kuba tak wariuje, że nie ma szans, że zasnę dalej. Trudno.

Wioleta dobrze, że puścił ten skurcz.

Dzień dobry :)
Wstałam o 7 i pojechałam do laboratorium na pobranie krwi. Ciekawe jakie wyniki.
Mąż mnie zawiózł, wiec cała wyprawa w trójkę.

Mój jest bardzo aktywny, czasami mam wrażenie, że mnie rozszarpie, ale moja ciąża młodsza od Waszej. Jutro zaczynam 29 tc :) oby do 32, może będę mogła wstać :)

No dobrze ale już myślałam że mi wody odeszły bo poczułam, jakby mi się mokro zrobiło. Ale na szczęście to tylko takie wrażenie.

Ewa wzbudził mnie twardy brzuch i taki bardzo bolesny ścisk całego brzucha. Aż w pół mnie zgieło. A dopiero teraz M. mi uświadomił że może to dlatego, że się wczoraj przytulaliśmy :-?

Dzień dobry! :)
Ja znów pełna energii, pobudka po 6tej bo miałam głupie sny że mój mnie zdradzał, także stwierdziłam że dalej nie pójdę spać bo w kółko będzie mi ten sen wracał.. poleżałam i po 7tej wstałam. :)
Pranie pościelowe wstawione, śniadanko zjedzone, zaraz ogarnę mieszkanko na szybko i lecę na zakupy :]

mnie w nocy brzuch tak zabolał z lewej strony taki chwilowy skurcz miałam.. a bolało bardz.

jeszcze 58dni, a jak u Was? :)

widzę że wszystkie mamy już dosyć. ... ja bardzo się męczę i mam chore zatoki.
Wczoraj mąż zabrał nas na zakupy by ubrać się na święta. Oczywiście Ale opkupiłam a dla siebie na miesiąc czasu nic nie chciałam to wręcz kazał mi kupić torebkę na którą chorowałam z kazar ale nie było koloru jasnego. Trafiłam na promo torebek z nowej kolekcji w monari chociaż :-D.
czekam aż mąż wróci z pracy i kładę się na godzinkę

reklama
Do góry