reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja się mogę doczłapać gdzieś :)

Maui i poznańskie pyrki - może w ogóle jakaś wspólna kawka w realu?

Ja też bez problemu mogę się pojawić, byle termin dopasować :)

Ja po kolejnych zajęciach w SR, dziś mieliśmy o stanach przejściowych noworodka i ogólnie wychodzi na to, że do miesiąca na spokojnie obserwować i specjalnie niczym się nie przejmować, im mniej stresu tym lepiej dla nas i dla dziecka :) ponadto położna mówiła, że nie ma sensu kupować tych poduszek klin a te pestki z wiśni zastąpić po prostu kompresem z ciepłej pieluchy ;) mi zostały do kupienia właśnie takie same dziwne rzeczy więc może z większości zrezygnuję i kupię, dla odmiany, sobie coś ładnego, taki mam chytry plan :D

Wioleta moja córka ma wszystko wszędzie i moje wyobrażenie o tym jak ona jest ułożona zawsze na usg okazuje się tylko wyobrażeniem :eek::-D ostatnio myślałam, że to co wystaje w okolicy pempka to pupa -a to była główka

Tirli polecam:laugh2:

No chyba musi całkowicie zniknąć ale niech potwierdzi jakaś mamuśka na bis :D
Nie wiem nie zastanawiałam się nad tym. :) Wiem, że musi być miękka i rozwarcie. Taka wiedza mi wystarczy.

13x13 drzewa teraz pył niektóre. W sumie to takiej alergii jeszcze nie miał. Mój mały też się rozpycha wszędzie i czasem nie wiem co to za część ciała, potrafię zgadnąć tylko kiedy nogami kopie. Ale dzisiaj go tak nisko czułam, że myślałam że chce już wyjść.

Ehh a u mnie masakra jednym slowem. Fizycznie czuje sie super ale psychicznie jestem wykonczona.. wczoraj dowiedzielismy sie ze kuzyn meza lezy w ciezkim stanie w szpitalu, mlody chlopak nawet 25lat nie ma :( szanse ze przezyje sa bardzo male ;( jestem zalamana.. od razu odechcialo sie czegokolwiek.

Wybaczcie ze Wam to napisalam ale musze ulzyc sobie :(

sylwia, u nas w pracy tydzień temu był pogrzeb - 45 lat umarł kolega. Nie potrafię sobie takich młodych zgonów wytłumaczyć..od razu się wszystkiego odechciewa, skoro dziś żyjesz, a jutro może cię już nie być.

reklama
Do góry