reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Hey.
A ja dziś wyjątkowo jakoś dobrze spałam (mały był łaskawy dla mnie i od 7 dni przespalam cała noc z 1 wstaniem na siku )
AniaBeata głowa do góry jeszcze trochę , ja też ciągle siedzę sama ale jakoś przyzwyczailam się do tego faktu ze mąż różnie pracuje .
Ja znowu jakoś mam ochotę "latac" jakieś dobre myśli mnie ogarniaja od paru dnia :D

Malutka -kciuki :)

reklama
Witam,
Tak się objadlam ta pizza, że cała noc ja czułam :o nawet teraz jeszcze nie mogę zjeść śniadania. Położyłam się o 1, bo zagadalismy się z mężem, a teraz już wstałam, bo córka się obudziła. Jeszcze bym z chęcią pospala :)

Miłego dnia :)

Ania_Beata, to, że się boisz, nic nie zmieni. Może potrzebne jest Ci coś na poprawę humoru? :)

A ja dziś spałam jak zabita od 21 do 7 rano bez żadnego wstawiania i czuję się cudownie :D IKEA najlepszym rozwiązaniem na zdrowy sen hehe u mnie ślicznie świeci słoneczko ale przymrozki brrr na szczęście SR dopiero na 14 :) Malutka dawaj znać co ciekawego po wizycie, ja jutro lecę do lekarza i już nie mogę się doczekać :D

Witam z rana.
Malutka kciuki !
Ja tez sie właśnie wybieram do lekarza rodzinnego po skierowanie.

Siasia no tutaj jak sie nie zajrzy z 2 dni to lektura na cały dzień jest :-D

Ania Beata tez sie boje porodu, takze łącze sie w bólu z Tobą..

Ja dzisiaj tez w miare nieźle spalam, mimo ze zasnelam kolo 1, a po 6 juz budzik to w miarę wyspana sie czuje :-)

Od jakiegoś czasu wszystko mnie smuci, ciągłe siedzenie w domu samemu, coraz bardziej boję się porodu, martwię się czy wszystko bedzie Ok. Wczoraj cały dzień przepłakałam. Nawet nie chce mi sie wstawać z łóżka..

To może czas wyjść z domku? Pogoda coraz ładniejsza, możemy sobie "kawę" wypić przedporodową np w Kingcross, bo jak urodzimy, to przez chwilę znów będzie ciężko wyjść.

A ja dzis wstalam o 5 i jechałam z cora na pobranie krwi do akademi medycznej i jak weszłam i zobaczyłam kolejke do rejestracji to juz mi sie odechciało. Stania dobrze na dwie godziny. Żadnej informacji masakra ale kobieta wychodzila i mówi ze z dziecmi to bez kolejki wiec załatwiliśmy wszystko w 10 minut. Pogoda znowu do niczego. Musze jeszcze jechac do hurtowni bo cora potrzebuje do szkoly styropianowe jajko i piórka a juz mi sie nic nie chce. Oj zapowiada sie ciężki dzień.

Hej u mnie też nieciekawa noc. Co prawda czuje się nawet wyspana, ale wstawanie 5 czy 6x mnie trochę zmeczylo. Jak nie siku i do córki zagladnac czy przykryta to w łazience w rurach coś piszczalo praktycznie cała noc :(
My wlasnie po sniadanku, zaraz odświeżenie włosów i czas wziąć się za zupkę, a później córe do przedszkola zaprowadzić. Dziś zaczęty 34 tc, w pt wizyta u poloznej.
Kciuki za dzisiejsze wizyty :) miłego dnia ;)

U mnie tez kiepska nic. Usnelam dopiero po 3 ale wtedy juz przespalam do budzika meża i jak poszedł do pracy to jeszcze leżę
U mnie wizyta z usg gen w czw.

Ale zjadłam pyszne śniadanko :).kanapeczki z serem białym trochę dzemiku i kako - tak mnie z rana naszło na taki zestaw :)
Co do zasypiania to godzina 1-2 w nocy to u mnie normalna godzina na spróbowanie zasniecia (ja tak samo przed ciążą zasypialam ) a pobudki zawsze o 7 .

reklama
Ja spałam nawet. Na siku w nocy obudził mnie synek tak wyciągnął nóżki. Na szczęście potem dał usnąć.
Dopiero co zjadłam śniadanie.

Do góry