reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny czy któraś z was leciała samolotem w ciąży albo ma zamiar ?? Bo nie wiem jak to wygląda ja lecę za tydzień i nie wiem czy zgłaszać to czy też nie...
Ja leciałam ze 3 tyg temu. Każdy przewoźnik ma swoje wytyczne co do ciężarnych, od którego tygodnia trzeba mieć zaświadczenie od lekarza itp. Jeśli ciąża nie jest jeszcze bardzo widoczna to nie zawracaj sobie głowy informowaniem ich.

reklama
To prawda ze chociaz nieraz nerwy puszczaja, to jednak swieta z gromadka to sama radosc :)

Kochane mam takie pytanie, moje dziewczyny uwielbiaja sluchac polskich piosenek a tutaj za nic nie moge ich dostac, empik blokuje kupno... Mozna tylko przez youtube ale tez nie wszedzie. Szukam piosenki spiewajace brzdace: kocham cie ti amo, je t'aime, nie wiem moze ktos by ja mial ? Za nic nie moge jej znalezc do pobranie wszystkie strony oszukuja :(

Dziewczyny jakie witaminy i leki bierzecie teraz? Ja biore kwas foliowy, jod, Wit d6 i żelazo
Ostatnio mam problem ze skurczami (nogi najbardziej) polecacie jakiś magnez z potasem dla ciezarnych?

Ja biorę jakiś mix witamin + dha w dwóch osobnych kapsułkach. W składzie witamin mam vit z grupy B, vit C, D, E, kwas foliowy, jod, cynk, vit A, biotyna, niacyna, żelazo, miedz, mangan... I kilka innych:D

reklama
Małka ja łykam, jak nie zapomnę VitaMama, ale tam nie mam magnezu. Magnez z potasu w dużych dawkach jest chyba z dopelhearz. Ja mam z Olimpu chela magb6 i czasem jeszcze na takie akcje typu skurcz łydek dobry jest magnez shoty tez Olimpu.

13x13 no Gdańsk też zakorkowany ciągle a tyle dróg wyremontowali i nowych zrobili a i tak miasto stoi. Ale Warszawę gorzej wspominam do jazdy autem. No to kciuki trzymam za pozytywny wynik amnio.

Do góry